Užijte si luxusní pobyt přímo v centru Karlových Varů. Hotel Dvořák Spa & Wellness **** nabízí přepychové interiéry a wellness s bazénem, saunou a párou. Těšte se také na chutnou snídani formou bufetu, parádní večeře a vstup do fitness centra. Nejbližší kolonáda je vzdálená jen 250 metrů.

Ověřeno Travelkingem

“Lázeňský pobyt v Hotelu Dvořák byl naprosto skvělý. Personál hotelu je velice milý, ochotný a ve všem nám vyšel vstříc. Ubytovány jsme byly v prostorném pokoji s balkónem, který měl výhled na centrum. Využily jsme wellness s bazénem a saunami, dopřály si několik procedur v balneo centru i thajskou masáž - vše bylo parádní. Vynikající byla také polopenze s bohatým výběrem ze zdravých pokrmů. Hotel je přímo v centru Karlových Varů, a tak jsme každý den vyrazily na procházku po kolonádách a ochutnávaly místní prameny.” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Září 2022

O ubytování

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****, jeden z hotelů vyhlášené sítě Axxos Hotels & Resorts, najdete přímo v centru Karlových Varů. Na dosah tak budete mít léčebné prameny, kolonády a další lákadla tohoto lázeňského města. K Vřídlu a Vřídelní kolonádě se pěšky projdete od hotelu jen 3 minuty, k Tržní a Zámecké kolonádě pak 10 minut. Vyhlídka Jelení Skok se pak nachází od hotelu jen 650 m, nádherné Dvořákovy sady 1,2 km a Muzeum Jana Bechera 2,1 km. Zimní pobyt v lázních si můžete zpestřit lyžováním ve skiareálech na Božím Daru (29 km), na Klínovci (31 km) nebo v Jáchymově.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 126 klimatizovaných pokojů. Samozřejmostí je WiFi připojení, satelitní televize, telefon, trezor, minibar, set na přípravu čaje, župan a pantofle a také vlastní koupelna se sprchou či vanou.

Pokoje Superior měří 15 m² a mohou být s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky. Tyto pokoje ubytují maximálně 2 osoby, neumožňují přistýlku a nemají ani balkón. Z oken ale budete mít krásný výhled do klidného atria nebo na promenádu.

Pokoje Double Lux mají 2 varianty - Double Lux Balcony s balkónem a výhledem do atria nebo Double Lux River view bez balkónu, ale zato s výhledem na kolonádu. Obě možnosti mají plochu 19 m² a kromě dvou klasických lůžek umožňují také 1 přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v hotelové restauraci Dvořák se podává vynikající snídaně formou bufetu. Vyberete si z bohaté nabídky salámů a uzenin, sýrů, pomazánek, čerstvé i nakládané zeleniny, dresingů a zálivek. Chybět nebude čerstvé ovoce, z teplých pokrmů vejce na různé způsoby, opražená slanina a párečky, ze sladkých jídel pak vynikající ovesná kaše, džemy, cereálie, jogurty, tvaroh a několik druhů pečiva. Je zde také přístroj na tvorbu minipalačinek.

Večeře jsou formou bufetu či servírované o třech chodech. Pokrmy jsou zdravé s bohatým výběrem salátů, čerstvé i nakládané zeleniny. Na výběr je vždy také polévka, z hlavních jídel si pochutnáte především na rybách, z mas se podává drůbež, vepřové, telecí, hovězí i jehněčí. Milovníky sladkého potěší pult se zmrzlinou a bohatým výběrem dezertů v podobě dortíků a koláčů.

Kde budete relaxovat?

Za odpočinkem a léčebnými procedurami se vydejte do profesionálního Spa & Wellness, které se nachází ve 2. patře hotelu a bezpečně vás k němu navedou šipky na chodbách. Otevírací doba je od 8:00 do 22:00 hodin.

Po levé straně najdete pánskou a dámskou šatnu, přes kterou se vchází k velkému bazénu. Po pravé straně opět dvě šatny a saunový svět s finskou saunou, párou a relaxační zónou, kde můžete odpočívat na lehátkách nebo si dopřát nápoj. Ručníky a prostěradla jsou zdarma k dispozici přímo ve wellness. Pravidelně se tu konají také sportovní aktivity jako je aqua aerobic, yoga, fit ball či pilates.

V hotelu najdete také balneo centrum s nabídkou spousty léčebných i relaxačních procedur. Dostanete se do něj od wellness, kde se nachází výtah, kterým vyjedete do 3. patra. Procedury se objednávají na balneo recepci, kde vám je naplánují na volné časy a jejich rozpis vám pak vytisknou. Co třeba magnetoterapie, elektroterapie, uhličitá koupel, parafango, oxygenoterapie, inhalace či parafínový zábal?

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Nová Louka 11 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Dvorak Spa & Wellness a.s. IČ: 00139866


+420 234 614 806

reservation.spa3@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 520 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,2 km