Hotel S-Centrum Děčín **** najdete ve stejnojmenném městě v Ústeckém kraji. Do centra a na zámek to budete mít 2 km, do aquaparku lehce přes 1 km. Těšte se na komfortní pokoje, snídaně formou bufetu, případně i večeře, a také na bohaté možnosti vyžití. Přímo v hotelu totiž najdete bowling, squash, golfový trenažér, minigolf, badminton, fotbálek i fitness centrum. Odpočinout si zase můžete během masáže či ve wellness centru s perličkovou lázní a saunou.

O ubytování

Hotel S-centrum najdete v centru Děčína, jen několik metrů od řeky Labe. Jeho umístění je perfektní pro aktivní i rodinnou dovolenou. Přímo v hotelu najdete spoustu sportovních a dalších aktivit, vyřádit se ale můžete také v Aquaparku Děčín (1,3 km) s vířivkami, tobogány a dalšími atrakcemi. Odvážlivci si jistě rády vyzkouší i lezení po skalní stěně, která vede k rozhledně Pastýřská stěna (2,6 km). Ti méně odvážní se k rozhledně dostanou pěšky nebo autem.

Pokud preferujete klidnější strávení dne, navštivte děčínskou ZOO (2,3 km) nebo oddělenou expozici Rajské ostrovy (1,5 km) s největším mořským akváriem v Ústeckém kraji. Krásný zážitek vám zaručí také návštěva zámku Děčín (2,1 km), který je nejen historickou dominantou města, ale také dějištěm řady kulturních a dalších zajímavých akcí.

Velkým lákadlem je v neposlední řadě Národní park České Švýcarsko známý především pro své pískovcové skály, velké popularitě se těší především Pravčická brána (19 km), která je zároveň největší pískovcovou skalní bránou v Evropě. Navštívit zde můžete i přilehlý zámeček Sokolí hnízdo, neobvykle zasazený do okolních skal.

Kde budete spát?

K dispozici budete mít prostorný dvoulůžkový pokoj s vlastní koupelnou vybavenou sprchou nebo vanou. Pokoji dominuje komfortní manželská postel se zdravotní matrací, na které se vám bude spát jako na obláčku. Popřípadě můžete zvolit variantu s oddělenými lůžky. Součástí vybavení je také televize, pracovní stůl a nechybí Wi-Fi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete hned tři restaurace. V hotelové restauraci H5 si můžete ráno pochutnat na snídani servírované formou švédských stolů a odpoledne/večer vybrat ze stálého menu, na kterém najdete speciality české i mezinárodní kuchyně. To vše s výhledem na město Děčín a jeho okolí.

Menší restauraci najdete u bowlingových drah, potěší selekcí točených piv a nabídne rychlé občerstvení. Součástí hotelu je také samoobslužná restaurace, která nabízí především obědová menu.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci můžete využít hotelové wellness centrum. Po návštěvě finské nebo parní sauny si oddychnete v odpočívárně nebo na solární louce. K dispozici je také perličková lázeň a nádech opálení jako od moře získáte v místním soláriu.

Wellness centrum je otevřeno od pondělí do soboty v čase 10:00 - 21:00 hodin, v neděli pak 10:00 - 20:00 hodin. Návštěvu je nutné rezervovat alespoň 2 hodiny předem telefonicky nebo na recepci hotelu.

Něco navíc

V hotelu S-centrum Děčín se rozhodně nudit nebudete. K dispozici máte nejrůznější aktivity od bowlingu, badmintonu, fotbálku či squashe přes fitness kardio nebo minigolf až po speciality, jako je golfový trenažer nebo laserová střelnice. Využít také můžete půjčovnu elektrických kol a vyrazit na výlet po okolí.

Hotel S-centrum Děčín

Hotel S-centrum Děčín

Ústecká 1945/10, 40502 Děčín 2 , Děčín
Česká republika

Provozuje společnost:
SILIKE C.S s.r.o. IČ: 26471868


731652281

hotel@s-centrum.com

Check In
14:00 - 22:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 170 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
1,3 km
Sjezdovka
30 km

Tipy na výlet

Děčín

DěčínTip na výlet

Severočeské město Děčín se rozkládá v kotlině na březích řeky Labe na rozhraní Českého Švýcarska a Českého středohoří. Dominantou města je zámek Děčín vypínající se na skále nad soutokem řek Labe a Ploučnice. Jedná se o jednu z nejnavštěvovanějších historických památek regionu.

Na druhé straně od zámku se tyčí skála zvaná Pastýřská stěna s oblíbenou výletní restaurací, odkud je překrásný výhled na město a zámek. Vyznavači adrenalinu si na Pastýřské stěně mohou vyzkoušet první českou via ferrata v centru města. Pro milovníky zvířátek je zde zase zoologická zahrada. Vodní radovánky si po celý rok užijete v Aquaparku Děčín. Jako na dlani uvidíte celé město z rozhledny na vrchu Děčínský Sněžník.

Více informací
České Švýcarsko
České Švýcarsko
Pravčická brána
Pravčická brána
Hrad Kokořín
Hrad Kokořín