Vila Arnau pochází z roku 1914 a nabízí ubytování v retro pokojích, ale k dispozici jsou i ty modernější. Vychutnáte si snídaně formou bufetu, dle varianty také servírované večeře a láhev vína. K dispozici je i menší wellness se saunou, vířivkou a lehátky. Na dosah budete mít Zoo Dvůr Králové, Stezku korunami stromů, Jánské Lázně s aquaparkem a také řadu ski areálů.

O ubytování

Vila Arnau se nachází v městečku Hostinné v Krkonoších. Dovolená v tomto oblasti vám nabízí opravdu rozmanitý program. V zimě to budete mít co by kamenem dohodil do několika lyžařských areálů, například do Jánských Lázní (18 km) nebo Černého Dolu (12,6 km). V okolí Hostinného je také celá řada běžkařských stezek.

Jánské Lázně si bohatě užijete i v teplejších měsících, za návštěvu stojí především místní aquapark (18,7 km) nebo Stezka korunami stromů (16,5 km), zábavní park se 1 500 m dlouhou dřevěnou lávkou vedoucí lesem, 45 m vysokou věží a naučným centrem, kde se zabaví dospělí i děti. Pro rodiny bude skvělým cílem také oblíbená zoo ve Dvoře Králové (19,4 km) se Safari parkem.

Milovníci historie a architektury si přijdou na své přímo v Hostinném, kde mohou navštívit například Františkánský klášter (600 m) nebo se pokochat historickými domy s podloubím. Oblíbeným výletním cílem potom bude Babiččino údolí (37 km), kde si budete připadat přímo jako v knize od Boženy Němcové. Podívat se můžete třeba na zámek Ratibořice nebo Staré Bělidlo.

Kde budete spát?

Ubytovaní budete v komfortním pokoji s vlastní koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. Součástí vybavení je i šatní skříň a rychlovarná konvice. Nechybí samozřejmě ani Wi-Fi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky. Některé pokoje umožňují i přistýlku na rozkládací sedačce,

  • Dvoulůžkový pokoj Retro zaujme dobovým interiérem a najdete v něm manželskou postel. Umožňuje také přistýlku.

  • Třílůžkový pokoj Standard disponuje manželskou postelí a samostatným jednolůžkem.

  • Čtyřlůžkový pokoj nabídne čtyři samostatná jednolůžka a posezení s pohovkou a křeslem.

  • Pětilůžkový rodinný pokoj zahrnuje manželskou postel, tři samostatná jednolůžka a malou pohovku k posezení.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci vily, laděné do prvorepublikového stylu, si pochutnáte na poctivé domácí kuchyni. Součástí je také bar, kde si po dobrém jídle můžete vychutnat sklenku vína nebo jiný oblíbený nápoj. Za hezkého počasí můžete posedět na venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

Pro relaxaci nemusíte chodit daleko. Přímo v přízemí penzionu najdete malou wellness zónu, která sestává z parní nebo suché sauny, vířivky a odpočinkových lehátek.

Vila Arnau

Vila Arnau

Hostivínská 414 , Hostinné
Česká republika

Provozuje společnost:
Radomil Mach IČ: 16066651


+420 773 634 450

vilaarnau@email.cz

Check In
15:00 - 17:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
100 Kč/pobyt
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
15 km
Sjezdovka
12 km