Když do Prahy, tak rovnou do centra. Právě tam najdete 4* Hotel Ametyst, který je ideálním výchozím bodem pro poznávání krás našeho hlavního města. Těšte se na ubytováni v pokoji Standard, chutné snídaně, kávový a čajový servis na pokoji. Dítě do 6 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Ametyst ****, který získal ocenění Hotel roku 2020 se nachází v klidné rezidenční čtvrti Vinohrady na Praze 2. Do centra města je možné dojít příjemnou procházkou. V pěší vzdálenosti je Václavské náměstí s Národním muzeem a Státní operou (1,2 km). Při návštěvě Prahy byste neměli vynechat Staroměstské náměstí s orlojem (2,6 km), Tančící dům (2,3 km), Vyšehrad (2 km) a Pražský hrad (4,4 km). Za nezapomenutelnými zážitky můžete vyrazit do Zoo Praha (9,5 km), Aquapalace Praha (17,6 km) nebo do muzea voskových figurín Madame Tussauds (2,5 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard. Každý z pokojů je vybaven klimatizací, WiFi připojením, LCD televizí, minibarem, pracovním stolem, bezpečnostním elektronickým trezorem, fénem, vlastní koupelnou a samostatnou toaletou. K pohodlí přispívá i zázemí pro přípravu kávy a čaje přímo na pokoji. Zajímavostí je, že hotel je vyzdoben mnoha originály uměleckých děl českých, ruských a bulharských malířů.

Pokoj Deluxe jsou po kompletní rekonstrukci a mají podobné vybavení jako pokoje Standard. Koupelna však může mít vanu či sprchu a je v designovém provedení. Navíc na pokoji najdete župan, pantofle a mísu s čerstvým ovocem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se podává bohatá snídaně ve formě bufetu. Po celý den si můžete vybrat ze široké nabídky nápojů, koktejlů, moravských vín, lehkého občerstvení a dezertů v hotelovém lobby baru. Za gastronomickými zážitky můžete vyrazit do okolních vinohradských ulic, kde najdete nespočet stylových restaurací, kaváren či bister.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném prohlídkou pražských památek vám zajisté přijde vhod možnost odpočinku v hotelové sauně nebo při masáži. K dispozici je také solárium.

Hotel Ametyst ****

Hotel Ametyst ****

Jana Masaryka 523/11 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL AMETYST s.r.o. IČ: 49708872


+420 222 921 946

info@hotelametyst.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha
Zoo Praha
Karlův most
Karlův most