Dopřejte si dokonalý relaxační pobyt nedaleko Luhačovic v krásném Valašském hotelu a Pivních lázních Ogar ***, kde si pochutnáte na skvělém jídle a také si dokonale odpočinete během pivní koupele ve dřevěné kádi. Během procedury můžete neomezeně konzumovat Starobrno. Kromě toho máte v ceně také 30 % slevu na masáž dle vašeho výběru či vstup do finské sauny, která po relaxaci v pivě jistě přijde vhod. Dítě do 5 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Užijte si pobyt ve Valašském hotelu a Pivních lázních Ogar ***, který leží v malém městečku Pozlovice, obklopený přírodou. Prostředí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty přímo vybízí k dlouhým procházkám. Zvolit můžete i některou z naučných stezek v okolí Moravských Kopanic (35 km).

Milovníci kultury naopak nemusejí ani opouštět hotel, přímo v hotelové restauraci se totiž pravidelně odehrávají koncerty známých hudebníků. Pestrý kulturní program ale nabízejí i nedaleké Luhačovice (4 km), kde se také můžete projít po lázeňské kolonádě nebo si odpočinout v místních lázních.

Sportovní nadšenci se potom vyřádí v Aquaparku Duha (4,5 km), nebo třeba i na sjezdovce, nejbližší lyžařský areál s vlekem Hlaďáčka najdete jen cca 12 km od hotelu. Dostatek sportovního vyžití, včetně in-line stezky nebo sportovního areálu s minigolfem a tenisovými kurty, nabízí také přehrada Luhačovice (1 km).

Kde budete spát?

Bydlet budete v jednom z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů, které jsou prostorné, stylové a útulné. Každý pokoj je vybaven v rustikálním stylu s převahou dřeva a přírodních barev. Samozřejmostí je satelitní TV, WiFi připojení a vlastní koupelna s vanou či sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Také v hotelové restauraci Šenk Ogar je hlavním stavebním materiálem dřevo. Kromě příjemné atmosféry si tu užijete vytříbenou chuť pokrmů valašské kuchyně. Často se zde pořádají koncerty, které jsou skvělým zážitkem. Vystupují zde umělci jako Plavci, Poutníci, ale i světový Čechomor.

Kde budete relaxovat?

Jelikož si v hotelu zakládají na svém jedinečném přístupu k hostům a originalitě, chtěli, aby se v podobném duchu neslo i jejich wellness. A tak vznikly pivní lázně - Starobrněnské pivní lázně na Ogaru. Na výběr jsou tu tři procedury v délce 60 minut, které se dají individuálně upravovat. Během procedur si můžete dopřát pivo (Starobrno) bez omezení. Následně je možné proceduru rozšířit ještě o odpočinek ve finské sauně či o masáž.

Valašský hotel a Pivní lázně Ogar ***

Valašský hotel a Pivní lázně Ogar ***

Hlavní 47 , Pozlovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Valašský Ogar, s.r.o. IČ: 25503529


+420 775 980 012

ogar@ogar.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost