Když do Krkonoš, tak rovnou do Špindlerova Mlýna odkud budete mít všechna lákadla na dosah. V Hotelu Esprit *** si užijete chutnou snídani, nebo rovnou polopenzi. K dispozici je i stolní tenis, badminton, pétanque a fitness centrum. V horkých dnech přijde vhod také venkovní bazén.

O ubytování

V romantickém údolí Svatý Petr v té nejkrásnější části Špindlerova Mlýna najdete Hotel Esprit ***. Ten je tvořen třemi budovami – dvě slouží k ubytování a relaxaci (Hotel Kamenka a Hotel Stráž), třetí je pak hlavní budova, která je určena ke stravování a zábavě a nachází se v ní také recepce.

Na dosah budete mít Krkonošský národní park plný turistických lákadel. Vydejte se na Vyhlídku Krakonoš (4,1 km), k Dlouhému vodopádu (7 km) či Rennerově studánce (15,6 km). Nesmíte vynechat ani působivé přírodní úkazy, jako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (10,5 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (20 km) nebo krásné Úpské rašeliniště (15,4 km) s 9 km dlouhou naučnou stezkou. Skvělý přehled o okolní krajině budete mít ze Stezky korunami stromů (34,3 km) a zejména z její 45 m vysoké dřevěné vyhlídkové věže.

V zimě vás potěší extrémní blízkost hned několika lyžařských sjezdovek, nejbližší se nachází ve vzdálenosti jen 950 metrů a ke ski areálu Špindlerův Mlýn dojedete autem či ski busem do 5 minut. V okolí navíc také několik desítek kilometrů udržovaných běžkařských tratí. A zůstat nemusí jen u lyží. Na sídlišti Bedřichov najdete městské kluziště (4,6 km), ve ski areálu Svatý Petr (2,4 km) se vyřádíte při snowtubingu, projedete si nejdelší osvětlenou sáňkařskou dráhu v České republice a odvážlivci mohou vyzkoušet i lezení po ledopádech.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v budově Kamenka či Stráž, a to v jednom z komfortně zařízených pokojů. K dispozici jsou dvou, tří i více lůžkové pokoje i apartmány. Každý z 67 pokojů má televizi, telefon a vlastní koupelnu se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace se nachází v hlavní budově a vy si v ní pochutnáte na specialitách české i mezinárodní kuchyně. K dispozici je tu letní terasa, venkovní gril, steakový bar, kulečník a dětský koutek.

Kde budete relaxovat?

V budově Stráž zavítejte do wellness centra s vířivkou, saunou a fitness centrem. V létě přijde vhod venkovní bazén.

Něco navíc

Zabavit se můžete v herně s šipkami a zábavnými automaty nebo třeba při hře kulečníku v hotelovém baru.

Hotel Esprit ***

Hotel Esprit ***

Svatý Petr 78 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 499 433 468

info@hotelesprit.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,6 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km