Luxusněji už to nejde! Hotel Carlsbad Plaza ***** se může pyšnit nejvyšší mezinárodní certifikací, a to 5* Superior. Těšit se tu můžete na přepychové pokoje, 2 stylové restaurace, 4 bary, nabídku více než 250 procedur a na parádní wellness centrum o rozloze přes 3 500 m², ve kterém nechybí 7 druhů saun či 5 bazénů. V ceně pobytu máte také snídaně formou bufetu a aroma koupel.

O ubytování

Hotel Carlsbad Plaza ***** Superior je luxusní, lázeňský Medical Spa & Wellness hotel situovaný v těsné blízkosti proslulých lázeňských kolonád Karlových Varů (500 m od Tržní, 600 m od Vřídelní kolonády) i dalších karlovarských památek (pramen Vřídlo 400 m, vyhlídka Jelení skok 400 m). V historických budovách pocházejících z 18. století hotel nabízí výjimečný komfort kombinovaný s luxusem pětihvězdičkového hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Comfort plus. Pokoje jsou vybaveny pohodlným lůžkem s kvalitním ložním prádlem, italským nábytkem, přepychovými doplňky a samozřejmostí je také LCD televizor, WiFi připojení, klimatizace, trezor, minibar, set na přípravu kávy a čaje i vlastní koupelna se sprchou či vanou. Čeká vás i polštářového menu, ze kterého si zvolíte ideální polštář, nebo třeba luxusní kosmetika. Všechny pokoje mají výhled do klidné zahrady, některé disponují také balkónem nebo terasou.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu jsou 2 restaurace a bary. #ID Bar & Restaurant potěší i ty největší gurmány, kromě vynikajících pokrmů si zde užijete i skvělé drinky. Sorrento Grand Buffet vás každé ráno potěší snídaněmi formou bufetu, ale zajít sem během dne můžete i na oběd či večeři. Pokud si chcete raději užít elegantní prostředí a vychutnat si kávu s dezertem je tu pro vás Bon Soir Café.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu najdete skvostné Wellnessland Alt Karlsbad, které nabízí 7 druhů saun a 5 různých bazénů - to vše na neuvěřitelné ploše 3 500 m². Těšit se tak můžete na tepidarium, solnou saunu, bylinnou saunu, finskou saunu, ruskou saunu, tureckou parní lázeň a laconium. K tomu také na bazén s protiproudem, anatomický bazének s vířivkami, bazének s minerální vodou, japonský akupresurní bazének a whirlpool. Nechybí ani relaxační místnost s vyhřívanými lůžky či Fit Bar s čaji zdarma či džusy s čerstvého ovoce (za příplatek)

Hotel nabízí jedinečný koncept léčby, který vyžívá tradiční procedury a přírodní minerální termální vodu, více než 250 procedur. Za těmi zavítejte do Medical Spa.

Hotel Carlsbad Plaza *****

Hotel Carlsbad Plaza *****

Mariánskolázeňská 25 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
EDEN GROUP a.s. IČ: 26340062


+420 777 258 838

reservation@edengroup.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 1 200 Kč/noc - Povinná vratná kauce 7 500 Kč pro případné škody
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 600 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
2,2 km
Zastávka
60 m

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Hlavní kolonáda Maxima Gorkého
Hlavní kolonáda Maxima Gorkého
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda