Loď Florentina Boat *** kotví v krásném městě Litoměřice na Střeleckém ostrově u Tyršova mostu. Užijte si pobyt přímo na Labi s možností výletů do historického centra města. Čeká tu na vás kajuta Komfort či Superior s francouzským oknem a také stravování dle vašeho výběru (snídaně, polopenze). Za pěkného počasí si jistě užijete i sluneční terasu či panoramatický salon na přídi.

O ubytování

Toužíte po netradiční dovolené plné jedinečných zážitků? Pak se vydejte na pobyt na lodi Florentina Boat *** kotvící jen 5 minut chůze od historického centra Litoměřic. Kromě ubytování v komfortních kajutách vás zde čeká lahodná polopenze.

Loď kotví v Přístavišti Litoměřice na Střeleckém ostrově u Tyršova mostu. Kromě života na vodě si zde užijete také krásné výhledy na Litoměřice a České středohoří. Procházku po Litoměřicích můžete zahájit na Mírovém náměstí (700 m), kde kromě historických budov najdete také oblastní muzeum a několik galerií. Na vinařskou tradici oblasti upomíná hrad Litoměřice (1 km) s interaktivní expozicí o českém vinařství. Na jižní straně centra města si můžete prohlédnout městské hradby a bašty, které jsou částečně osázené vinnou révou a je z nich krásný výhled na biskupskou rezidenci s katedrálou sv. Štěpána (700 m) a na panorama s hradem Hazmburkem (22 km) a památnou horou Říp (26 km).

Skvělým výletním cílem je nedaleké město Terezín (3,5 km), kde láká k návštěvě muzeum ghetta, systém opevnění s podzemními chodbami a malá pevnost se stálou expozicí o historii politické věznice. Za letním osvěžením se vydejte k Žernoseckému jezeru (6 km) a za krásným výhledem na celé Litoměřice na rozhlednu U Zámečku (9 km).

Kde budete spát?

Vaším domovem se stane útulná dvoulůžková kajuta Komfort s vlastní koupelnou (12 m²). Kajuta je vybavena pohodlnými oddělenými postelemi, klimatizací, WiFi připojením, televizí, rádiem, trezorem, skříní a fénem.

Za příplatek je možné ubytování ve dvoulůžkové kajutě Superior s francouzským oknem a vlastní koupelnou (12 m²) umístěné na horní palubě. Kajuta je vybavena pohodlnými oddělenými postelemi, klimatizací, WiFi připojením, televizí, rádiem, trezorem, skříní a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Na horní palubě je příjemná restaurace se sluneční palubou. Připravují se zde moderní jídla z kvalitních a čerstvých surovin. V případě polopenze si zde každé ráno pochutnáte na bohaté bufetové snídani a večer na servírované večeři. Přes den je možné objednávat pokrmy ze stálého jídelního lístku.

Florentina Boat ***

Florentina Boat ***

Přístaviště Litoměřice pod Tyršovým mostem , Litoměřice
Česká republika

Provozuje společnost:
Swiss Bohemia ways s.r.o. IČ: 14119820


+420 601001592

booking@florentina-boat.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,7 km