Hotel Jesenice *** blízko Křivoklátska je ideální k relaxaci pro páry i rodiny. Vychutnejte si stravu formou all inclusive, a to včetně alkoholických i nealkoholických nápojů či zmrzlinového bufetu. Těšte se i na 50% slevu na nejrůznější wellness balneo procedury jako je tepelný rašelinový zábal či strojovou masáž nohou.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si moc užili. Při příjezdu nás hned pohltila skvělá domácká atmosféra, která je přítomná jak mezi personálem, tak v celém hotelu. Tady se snad ani nejde vztekat. Apartmán byl prostorný a čistý, po všech procedurách jsme na zdravotních matracích spali jako Budulínci. :). Prosklená terasa, kde se podávalo jídlo, nabízela krásný výhled na rybníky a okolní louky. Pokud sem zavítáte s dětmi, určitě doporučuji poptat možnost ubytování v Jesenických houbičkách. Kdo by nechtěl zkusit bydlet jako Šmoulinka nebo Taťka Šmoula?” Přečtěte si celou recenzi

Michaela Nallerová - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červnu 2023

O ubytování

Hotel Jesenice *** se nachází u stejnojmenné vesnice na břehu Velkého rybníka ideálního ke koupání i rybolovu. Jako na dlani budete mít CHKO Křivoklátsko, ale i Doupovské hory a Slavkovský les s lázeňskými perlami.

CHKO Křivoklátsko (18 km) je oblastí jako stvořenou pro nejrůznější výlet. Mezi nejoblíbenější cíle patří hrad Křivoklát (37,3 km), který se řadí k nejstarším a nejvýznamnějším královským hradům na českém území, nebo hrad Točník (50,4 km). Navštívit můžete i zámek Zbiroh (44,2 km) nebo krásný park u prezidentského zámku Lány (40 km). Bohatou přírodu Křivoklátska můžete obdivovat v přírodní rezervaci Skryjská jezírka (33,1 km) s potokem a vodopády.

Pokud preferujete kratší výlety, vydejte se ke skalnímu útvaru Jesenický viklan (1,3 km) nebo vystoupejte na 48 m vysokou rozhlednu Tobiášův vrch (6,4 km). Lásku k přírodě a k historii můžete spojit na naučné stezce Po stopách slovanských bohů, která začíná ve Vysoké Libyni (7,6 km) a na 20 km dlouhé trase najdete 17 zastávek s vyobrazením a popisem jednotlivých slovanských bohů. Pokud se vám nechce celou cestu absolvovat pěšky, můžete ji sjet i na kole.

Vynikajícím zdrojem poznání dob minulých bude Muzeum a galerie severního Plzeňska (14,2 km) v Kralovicích nebo Městské muzeum v Kožlanech (16,2 km). Více o životě našich předků se dozvíte také při návštěvě zámku Chyše (19,9 km), v jehož areálu najdete dodnes fungující panský pivovar s pivnicí a restaurací, nebo zámku Krásný Dvůr (25,3 km) s celkem 18 místnostmi plně vybavenými nábytkem z 18. a 19. století a krásným anglickým parkem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 40 komfortně vybavených dvoulůžkových pokojů. V každém najdete televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Jeden ze dvoulůžkových pokojů je bezbariérový.

Za příplatek můžete zvolit také prostornější apartmán (40-45 m²), který má samostatnou ložnici a v koupelně najdete rohovou vanu. Samozřejmě nechybí ani WiFi připojení či televize.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na snídaních i večeřích podávaných formou bufetu. Obědy jsou servírované a sestávají z polévky a hlavního chodu. Přes den se můžete kdykoliv občerstvit točenou limonádou, která je součástí all inclusive, a večer na vás čeká také neomezená konzumace některých alkoholických nápojů (pivo, víno, likéry...) a zmrzlinový bar.

Těšit se můžete na českou i mezinárodní kuchyni, v nabídce nechybí ani zvěřina a grilované pokrmy. Z prosklené terasy restaurace si během jídla užijete skvostný výhled do krajiny.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí také mnoho wellness služeb. Vybírat můžete z různých masáží i procedur jako jsou oxygenoterapie, rašelinové zábaly nebo perličkové masážní koupele. Uvolnit se ale můžete i ve venkovních vířivkách, soláriu nebo solné jeskyni z pravé soli z Mrtvého moře. K dispozici je také nová panoramatická sauna.

Cestujete s dětmi?

Vaše děti budou nadšené z dětské herny a venkovního hřiště se skluzavkami a prolézačkami.

Něco navíc

K dispozici vám u hotelu bude tenisový kurt a hřiště na volejbal i basketbal. Zapůjčit si můžete kola i Nordic Walking hole, v areálu vás potěší také stolní tenis, kulečník, fotbálek, fitness a úschovna kol a lyží.

Hotel Jesenice ***

Hotel Jesenice ***

U Velkého rybníka 188 , Jesenice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotelový resort JESENICE, s.r.o. IČ: 03475603


+420 313 599 260

recepce@hotel-jesenice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
1,3 km