Jindřichův Hradec je jedním ze skvostů jižních Čech, vydejte se ho prozkoumat z blízka i vy. Hotel Concertino - Zlatá Husa **** se postará o luxusní ubytování i chutnou stravu. Těšte se i na privátní saunu a čokoládovou masáž se zábalem.

O ubytování

Hotel Concertino - Zlatá Husa **** se nachází v malebném centru Jindřichova Hradce, jež je perlou jihočeských měst. Vydejte se za památkami i krásnou přírodou České Kanady a Třeboňska – to vše budete mít z hotelu snadno na dosah.

Centrum Jindřichova Hradce je z jedné strany sevřené řekou Nežárkou a z druhé rybníkem Vajgarem, a tak přímo vybízí k procházkám. K dominantě města, hradu a zámku Jindřichův Hradec (300 m), dojdete pěšky za pár minut. Jedná se o jeden z nejrozsáhlejších památkových komplexů v Česku. Na třetím nádvoří vás přivítají vznosné arkády a za nimi malý park, v němž stojí úchvatná renesanční stavba zvaná Rondel. Mezi další lákadla patří muzeum Jindřichohradecka se slavnými Krýzovými jesličkami (330 m), zámecký mlýn (500 m) a dvě úzkorozchodné železnice mířící do Nové Bystřice a Obrataně.

Zajímavých výletních cílů je plné i okolí Jindřichova Hradce. Přímo v hotelu najdete půjčovnu kol, a tak se po četných cyklistických trasách můžete vydat například k rozhledně Rýdův kopec (5,5 km), na pohádkový zámek Červená Lhota (16 km) nebo na hrad a zámek Stráž nad Nežárkou (12 km). Ze sedla kola můžete obdivovat také přírodní krásy CHKO Třeboňsko (11 km) nebo kouzelné České Kanady (7 km).

Kde budete spát?

Pokoje Standard o rozloze 23 m² slouží k pohodlnému ubytování 2 osob. Jejich součástí je vlastní koupelna a jsou vybaveny WiFi připojením, satelitní televizí, trezorem, minibarem, telefonem a fénem. Některé pokoje umožňují přidat dětskou postýlku nebo přistýlku pro děti či dospělou osobu.

Pokoje Superior o rozloze až 27 m² slouží ke komfortnímu ubytování 2 osob. Jejich součástí je vlastní koupelna a jsou vybaveny WiFi připojením, satelitní televizí, trezorem, minibarem, telefonem a fénem. Na některé pokoje je možné připravit dětskou postýlku nebo přistýlku pro děti či dospělou osobu.

Rodinné pokoje mají plochu 45 m² a ubytují až 4 osoby. Kromě dvoulůžkové postele (nebo 2 samostatných lůžek) je zde také rozkládací pohovka. Samozřejmě nechybí koupelna, WiFi připojení, satelitní televize, trezor, minibar, telefon a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás bude každé ráno čekat snídaně ve formě bufetu, kterou si v letních měsících můžete vychutnat na příjemné zahrádce. Přes den je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku, na kterém najdete jak jihočeské, tak mezinárodní speciality.

Součástí hotelu je také vyhlášená pivnice a hospoda Zlatá husa s pestrou nabídkou jídel i nápojů.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci poslouží privátní finská sauna s příjemnou hudební kulisou a bohatá nabídka masáží.

Hotel Concertino Zlatá Husa ****

Hotel Concertino Zlatá Husa ****

Náměstí Míru 142/I , Jindřichův Hradec
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Concertino s.r.o IČ: 28061985


+420 384 362 320

info@concertino.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od jezera
100 m
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
15 km
Běžkování
15 km

Tipy na výlet

Jindřichův Hradec

Jindřichův HradecTip na výlet

Jindřichův Hradec patří mezi okouzlující jihočeská města s poutavou historií a významnými památkami. K procházkám láká historické centrum sevřené z jedné strany řekou Nežárkou a z druhé rybníkem Vajgarem.

Dominantou centra je kostel Nanebevzetí Panny Marie, který protíná 15. poledník východní délky. Kostelní věž je v letních měsících přístupná pro návštěvníky a po zdolání 153 schodů nabízí krásný výhled na město a okolí.

Co nevynechat při návštěvě Jindřichova Hradce?

  • Hrad a zámek Jindřichův Hradec
  • Zámecký mlýn
  • Kostel sv. Jana Křtitele
  • Za návštěvu určitě také stojí Muzeum Jinřichohradecka, kde najdete slavné Krýzovy jesličky, které tvoří největší lidový mechanický betlém na světě a jsou zapsány v Guinnessově knize rekordů.

Nezapomenutelný zážitek si odnesete z výletu do půvabných zákoutí České Kanady, který nabízí Jindřichohradecká úzkokolejka.

Více informací
Hrad a zámek Jindřichův Hradec
Hrad a zámek Jindřichův Hradec
CHKO Třeboňsko
CHKO Třeboňsko
Třeboň
Třeboň