Máte rádi horskou turistiku, lyžování a výlety, ale zároveň si rádi dopřáváte? Dovolená na Kramářově zámku - Hotelu Větrov *** ve Vysokém nad Jizerou nabízí kombinaci všeho. Kromě krásných pokojů a výtečné snídaně či polopenze si užijete také zábavu na sjezdovce nedalekého ski areálů a můžete objevovat krásy krkonošské přírody při pestrých výletech.

O ubytování

Kramářův zámek - Hotel Větrov *** se nachází ve Vysokém nad Jizerou na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Přijeďte si užít pohádkový pobyt v secesním zámku na úpatí nejvyšších českých hor.

Hotel nechal ve 30. letech 20. století jako své letní sídlo vybudovat ministerský předseda Karel Kramář, který se ve Vysokém nad Jizerou narodil, a tak zde na zmínky o něm narazíte skutečně často. Právě Kramářovi je věnována část expozice vlastivědného muzea (400 m), kde je dále k vidění obsáhlá sbírka lyží a sněžnic.

Krásnou přírodou v okolí hotelu vás provede pestrá síť turistických tras. Vydejte se například ke zřícenině hradu Nístějka (4,5 km), na rozhlednu U Borovice (5 km), na zámek Jilemnice (17 km) na zámek Vrchlabí (22 km) nebo na rozhlednu Járy Cimrmana (11 km). Spoustu možností vyžití po celý rok nabízí nedaleký Špindlerův Mlýn (21 km), kde láká k návštěvě například muzeum Lega, aquapark nebo bobová dráha.

Spoustu skvělých výletních cílů nabízí Krkonošský národní park. Patří k nim například Mumlavský vodopád (13 km), nejvyšší česká hora Sněžka (32 km) nebo Čertova hora (12 km), kam můžete vyjít po svých, nebo se nechat vyvézt moderní lanovkou.

Krkonoše i Jizerky poskytují dokonalé podmínky pro zimní sporty, takže si zde užijete i aktivní dovolenou na sněhu. Nejbližší ski areál Větrov je vzdálen 600 m od hotelu. Oblíbená lyžařská střediska jsou dále například v Tanvaldu pod Špičákem (10 km), Rokytnici nad Jizerou (11 km), Harrachově (20 km) nebo již zmíněném Špindlerově Mlýně (21 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování ve dvoulůžkovém zámeckém pokoji s vlastní koupelnou. Kromě vybavení vkusným nábytkem v retro stylu 70. let v pokoji najdete WiFi připojení a fén.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je zámecká restaurace, kde si každé ráno pochutnáte na lahodné servírované snídani. Příjemným zakončením dne pak bude servírovaná večeře s možností výběru z menu.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará dětský koutek a hřiště.

Kramářův zámek - Hotel Větrov ***

Kramářův zámek - Hotel Větrov ***

Lyžařská 307 , Vysoké nad Jizerou
Česká republika

Provozuje společnost:
Retro Hotel s.r.o. IČ: 19160038


704 541 467

aronjiri2@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Sjezdovka
0,6 km
Běžkování
0,5 km