Město Vilémov najdete v nejsevernější části Česka, ve Šluknovském výběžku, jen pár kroků od NP České Švýcarsko a necelých 5 km od hranic s Německem. Vydejte se do Penzionu U bílého jaka a kromě komfortních pokojů a chutné polopenze si užijte návštěvu nádherných tibetských jaků, které zde chovají.

Penzion se stádem tibetských jaků

Kromě penzionu má majitel také stádo krásných tibetských jaků. Penzion nese své jméno právě po prvním přírůstku stáda, kterým je bílý jak Yankar narozený v roce 2017. Tibeťané věří, že narození bílého jaka znamená šťastnou událost.


O ubytování

Penzion U bílého jaka se nachází ve Šluknovském výběžku nedaleko Vilémova. Na hosty zde čeká komfortní ubytování s možností poznat zblízka chov tibetských jaků.

Krásami nejseverněji položeného regionu České republiky vás provedou četné turistické trasy. Udělejte si výlet například na rozhlednu Tanečnice (3,8 km), do Muzea nožířské tradice (3,8 km), ke zřícenině Brtnický hrádek (16 km) nebo na zámek Šluknov (13 km). Parádním cílem celodenního výletu je Národní park České Švýcarsko, kde můžete obdivovat skalní města, rokle, soutěsky, stolové hory a atraktivní vyhlídky.

V zimě si můžete pobyt zpestřit běžkováním po mnoha kilometrech upravených běžeckých stop nebo lyžováním ve ski areálu Jedlová (24 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou, ve které je vana či sprcha. Součástí vybavení je také televizor, WiFi připojení a posezení. Každý pokoj je laděn do jiného stylu.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí penzionu je restaurace U. Každé ráno se zde posílíte při servírované snídani. Poté je možné hrad zahnat pokrmy z jídelního lístku a večer se podávají servírované večeře s možností výběru. Penzion se může pochlubit autentickou pecí na pizzu, takže si určitě nenechte ujít ani tuhle italskou pochoutku. V létě si můžete jídlo vychutnat na venkovní terase.

Něco navíc

K večerní zábavě slouží bowling se dvěma drahami.

Penzion U bílého jaka

Penzion U bílého jaka

Vilémov u Šluknova 92 , Vilémov u Šluknova
Česká republika

Provozuje společnost:
Yankar s.r.o. IČ: 10935177


732 650 356

info@ubilehojaka.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 80 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km