Grand Harrachov Pension leží v oblíbeném krkonošském městečku a nabízí ubytování ve stylových pokojích a apartmánech s vlastní privátní vířivkou (dle varianty). Kromě toho máte v ceně snídaně formou bufetu a neomezenou konzumaci nealko nápojů a kávy. Dovolená plná turistiky, cyklistiky a relaxace může začít!

O ubytování

Grand Harrachov Pension se nachází v oblíbeném krkonošském letovisku Harrachov. V obklopení nejvyšších českých hor zde na vás čeká dokonalý aktivní pobyt s pořádnou dávkou relaxace.

Přímo v Harrachově láká k návštěvě muzeum skla Novodad (900 m), hornické muzeum s 1 km dlouhou podzemí štolou (2 km), nebo bobová dráha (1 km). Po krásách Národního parku Krkonoše vás provede rozvětvená síť turistických tras. Mezi oblíbená výletní místa v okolí patří Mumlavský vodopád (2,5 km), Kamenický vodopád (3,5 km) nebo rozhledna Štěpánka (10 km) na vrchu Hvězda. Skvělý výhled na Harrachov budete mít z Čertovy hory (3 km), na jejíž vrchol můžete dojít po svých, nebo se vyvézt moderní čtyřsedačkovou lanovkou.

Harrachov je vyhlášeným rájem zimních sportů. V bezprostřední blízkosti pensionu leží svahy Ski areálu Hilbert, který je ideální pro děti a začínající lyžaře. Zdatnější sportovci mohou zamířit Ski areálu Harrachov, jehož sjezdovky jsou vzdáleny jen 400 m od ubytování. V okolí se nachází ještě několik atraktivních lyžařských areálů, a to například Tanvaldský Špičák (16 km), Rokytnice nad Jizerou (14 km) nebo Ski Arena Szrenica (14 km) ve Sklářské Porubě, což je jeden z největších a nejoblíbenějších areálů v Polsku.

Kde budete spát?

Ateliér s vířivkou a saunou se skládá z ložnice, obývacího pokoje s prostorným gaučem, televizí, vybaveným kuchyňským koutem a jídelním stolem. Nechybí tu ani WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou, vířivkou a saunou.

Pokoj s vířivkou a výhledem do města nabízí dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky a k tomu vlastní koupelnu, ve které nechybí vířivka vyhřátá na 37 °C.

Apartmán s vířivkou a výhledem na hory nabízí exkluzivní ubytování pro 2 osoby a možnost 1 přistýlky. Kromě ložnice a vlastní koupelny je součástí také privátní wellness s vířivkou (37 °C) a infra saunou. Ideální pro všechny milovníky relaxace a romantiky. Na tento pokoj je možné umístit 2 přistýlky, hodí se tedy pro 4 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Součástí balíčku jsou snídaně ve formě bufetu, které se podávají přímo v ubytování.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci si užijete přímo v soukromí svého pokoje. K dispozici je vířivka nahřátá na příjemných 37 °C, případně také infra sauna, která tělo detoxikuje, uleví od bolesti a také pročistí pokožku.

Grand Harrachov Pension

Grand Harrachov Pension

Harrachov 615 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
P&D Perla s.r.o. IČ: 08380376


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Zastávka
10 m
Aquapark
18 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,4 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létěTip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Harrachov
Harrachov
Sněžka
Sněžka
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn