Užijte si pobyt v historickém jihočeském městě Tábor. Hotel Palcát *** leží v centru a jen 700 m od Žižkova náměstí. Kromě zrekonstruovaných pokojů se těšte na snídaně formou bufetu a neomezený vstup do wellness centra s vířivkou, saunami i párou. Jistě využijete i některou ze skvělých slev.

O ubytování

Hotel Palcát *** se nachází nedaleko historického centra města Tábor ve velmi atraktivní lokalitě. Hostům nabízí příležitosti ke kvalitnímu odpočinku, výtečnou gastronomii i mnoho turistických cílů v okolí. Na táborské Žižkovské náměstí (709 m) s několika významnými pamětihodnostmi dorazíte z hotelu pěšky za pár minut. Prohlédnete si tu Starou radnici nebo pomník Jana Žižky z Trocnova. V okolí slavného náměstí se můžete toulat uličkami a nasávat jedinečnou atmosféru historického Tábora. Cestou nepřehlédněte krásné měšťanské domy nebo sedm kašen, které se v jádru města nacházejí. Za trochou historie se projděte k Bechyňské bráně s věží Kotnov (983 m) a k městským hradbám (1,2 km). O delší příjemnou procházku se postará poutní kostel Klokoty (1,9 km) s křížovou cestou. Zbyde-li vám čas, můžete se vydat objevovat přírodu v okolí, třeba v malebné oblasti Toulava, která je protkaná množstvím naučných stezek, turistických tras a poutních míst. Nedaleko ubytování se nacházejí také města Týn nad Vltavou (36 km), Písek (46 km) nebo Milevsko (26 km).

Kde budete spát?

Dostatek pohodlí a soukromí získáte v jednom ze sedmdesáti dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou nově zrekonstruované a kompletně vybavené. Jejich součástí je i vlastní koupelna se sociálním zařízením a vanou či sprchovým koutem. Chybět vám tu nebude ani satelitní televize a bezplatné WiFi připojení ve všech prostorách hotelu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu Palcát je i exkluzivní restaurace a kavárna Illusion, kde jsou hostům podávány vybrané speciality evropské i české kuchyně doplněné o čerstvé ryby. V příjemných a stylových prostorách restaurace na vás také každé ráno bude čekat bohatá snídaně. Sladkou tečkou na závěr jsou domácí dezerty a čerstvě mletá káva.

Kde budete relaxovat?

Relaxovat můžete v moderním wellness centru přímo v hotelu. Odpočinete si ve finské, vario nebo parní sauně, tělu i mysli zase ulevíte ve vířivce nebo vyhřívané lavici. Ve Spa zóně na vás čeká kvalitní péče masérů a kosmetiček, kteří se postarají o to, abyste se na svém pobytu cítili opravdu výjimečně.

Něco navíc

Díky stylovým a praktickým kongresovým prostorům je hotel Palcát vhodný pro pořádání firemních a kulturních akcí.

Hotel Palcát ***

Hotel Palcát ***

9. Května 2471 , Tábor
Česká republika

Provozuje společnost:
Enjoy with us s.r.o. IČ: 19296738


774 706 495

recepce@hotelpalcat.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
0,3 km
Zastávka
60 m

Tipy na výlet

Tábor

Tábor Tip na výlet

Žádné město není tak spojeno s husitským hnutím jako Tábor. Město bylo založeno husity v roce 1420 a sloužilo jako základna jejich vojsku. Dnes se můžete vydat na procházku historickým centrem a především na Žižkově náměstí obdivovat zdobené štíty měšťanských domů. Uprostřed náměstí se vyjímá renesanční kašna a pomník Jana Žižky z Trocnova. Táborská radnice patří k nejvýznamnějším památkám pozdní gotiky u nás.

Co navštívit v Táboře?

  • Podzemní chodby
  • ZOO Tábor
  • Muzeum čokolády a marcipánu
  • Nevynechejte ani botanickou zahradu, Husitské muzeum, věž Kotnov s přilehlou Bechyňskou bránou, Muzeum Lega nebo Rozhlednu Hýlačku.

K přírodním zajímavostem patří nádrž Jordán s Jordánským vodopádem a Geologická expozice Pod Klokoty

Více informací
Hrad Kotnov a Bechyňská brána
Hrad Kotnov a Bechyňská brána
Jordánský vodopád
Jordánský vodopád
Zoo Tábor
Zoo Tábor