Hotel Adam **** leží v krásné krkonošské přírodě, a to přímo v oblíbeném Špindlerově Mlýně. Ubytujte se ve dvou v pokoji bez výhledu, s celou rodinou v pokoji s překrásným výhledem na krkonošské údolí, nebo apartmánu. Snadno na dosah budete mít všechny atraktivní výletní cíle. V ceně jsou snídaně formou bufetu, servírované večeře (dle varianty) i neomezený vstup do bazénu a fitness.

O ubytování

Hotel Adam **** se nachází v oblíbeném krkonošském středisku Špindlerův Mlýn a je ideální volbou pro vyznavače aktivní dovolené i těch, kdo si chtějí užít hlavně přírodu a klid nejvyššího českého pohoří. Budova hotelu se nachází v tiché okrajové části města, a nabízí tak okouzlující výhled na okolní hřebeny hor.

Okolím Špindlerova Mlýna vede nespočet turistických tras, které vás dovedou k mnoha atraktivním výletním cílům. Velmi populární je například okružní trasa kolem přehrady Labská (8 km), vycházková trasa Údolím Bílého Labe (11 km) nebo naučná Hornická stezka měřící pouze 1,4 km, takže ji hravě zvládnete i s dětmi. Pokud si rádi dáte pořádný výšlap, vydejte se ke Sněžným jámám (10 km), k Pančavskému a Labskému vodopádu (12 km) nebo rovnou zdolejte nejvyšší českou horu Sněžku (10 km).

Špindlerův Mlýn je doslova rájem lyžařů a vy to na nejbližší sjezdovku budete mít jen 700 m. Na okolních svazích na vás čekají sjezdovky o délce 27 km v pěti propojených areálech obsluhovaných 11 vleky a 6 lanovkami. Pro běžkaře je zde více než 85 km upravovaných tratí vedoucích nádhernou krkonošskou přírodou.

Ani o zábavu není ve Špindlerově Mlýně nouze. V nedalekém Adventure parku (2 km) si užijete spoustu aktivit, jako je například lezení po stěně, lukostřelba, aquazorbing, obří houpačky a další. Za vodními radovánkami zamiřte do aquaparku (3 km). Parádním zážitkem je také jízda na bobové dráze (3 km). Za nepříznivého počasí můžete vyrazit do Muzea Lega (2 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard měří 18 m² a nenabízí možnost přistýlky. K vybavení patří kromě manželské postele vlastní koupelna, WiFi připojení, televize, minibar, skříň, trezor a fén.

Panoramatem krajiny se můžete pokochat také v Dvoulůžkovém pokoji s výhledem. Ten kromě manželské postele nabízí i možnost 2 přistýlek na rozkládacím gauči.

Na čem si pochutnáte?

Ať už se rozhodnete den strávit sportem nebo odpočinkem, pořádná snídaně je základ. Každé ráno tak na vás bude v hotelové restauraci s krásným výhledem čekat snídaně ve formě bufetu s pestrou nabídkou studených i teplých pokrmů.

Kde budete relaxovat?

Součástí každé dovolené by měl být poctivý relax. Užijete si jej v hotelovém wellness. Čeká zde na vás relaxační bazén, vířivka a Kneippův chodník. O pořádné prohřátí celého těla se postarají sauny – finská, bio a aromatická parní. Za příznivého počasí se můžete během odpočinku ve wellness opalovat na sluneční terase s úžasným výhledem do údolí.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je připraveno venkovní hřiště s pískovištěm, skluzavkami, houpačkami a dalšími atrakcemi. Dále je k dispozici dětská herna s hračkami všeho druhu.

Něco navíc

Během hraní stolního fotbálku a kulečníku se zabaví malí i velcí.

Hotel Adam ****

Hotel Adam ****

Svatý Petr 267 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
Dračí hnízdo 1221 s.r.o. IČ: 09655221


+420 702 162 743

info@hoteladam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
3 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
1 km