Toužíte po horském vzduchu a klidu? Ubytujte se v Hotelu U Studánky *** uprostřed Moravskoslezských Beskyd. Kolem rodinného hotelu v Horní Lomné vede mnoho turistických tras. Zábavu a relax si ale užijete i přímo v hotelu. Těšit se můžete například na venkovní bazén. Čeká vás i chutná polopenze a welcome drink.

O ubytování

Beskydské hřebeny jsou protkané turistickými i cyklistickými stezkami a vybízejí k aktivnímu odpočinku. Nedaleko hranic se Slovenskem ve vesničce Horní Lomná objevíte rodinný Hotel U Studánky ***, ve kterém můžete po výletech do beskydských lesů relaxovat i ve wellness. Kromě nádherné beskydské přírody v okolí se můžete vydat ke Studánce Salajka (20 m) na Křížovou cestu (350 m) či Kostelu Povýšení sv. Kříže (350 m). Navštíveníhodným unikátem je prales Mionší (1,9 km). V zimě si můžete pobyt zpestřit lyžováním ve Ski areálu Mosty u Jablunkova (14 km) nebo lyžařském středisku Severka (10 km).

Kde budete spát?

Pokoje jsou jednoduše, ale účelně vybaveny převážně dřevěným nábytkem a koberci. K dispozici vám bude vlastní koupelna a balkon s posezením s výhledem do uklidňující přírody.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci vás ráno bude čekat snídaně formou bufetu a večeři si budete moci vybrat ze 3 - 5 jídel. Kuchaři si po předchozí domluvě hravě poradí i s vašimi požadavky na dietní nebo bezlepkovou stravu.

Hotel U Studánky ***

Hotel U Studánky ***

Horní Lomná 178 , Horní Lomná
Česká republika

Provozuje společnost:
DalSmet s.r.o. IČ: 04786076


+ 420 734 443 685

info@hotelustudanky.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,5 km
Aquapark
35 km
Sjezdovka
14 km