Užijte si relaxační dovolenou ve Wellness Hotelu Hluboký Dvůr ***+, který kromě výtečné polopenze a bohatého saunového světa s vířivkou nabízí i řadu dalších výhod. V ceně máte slevu na služby v resortu Hrubá Voda a slevovou kartu Olomouc Region Card, která přijde vhod při výletech po okolí.

Ověřeno Travelkingem

“Krásný hotel umístěný v horské přírodě. Pokoje jsou moderní a hezky zařízené. Personál byl velice příjemný a ochotný, s hosty si rádi popovídají. V restauraci skvěle vaří. Přímo v hotelu je také wellness s vířivkou a 4 saunami. Navíc zde mají úžasné akvárium s různými druhy chovných ryb, které je s wellness propojeno, takže je můžete během relaxace pozorovat. Pobyt moc doporučuji každému, kdo chce nabrat síly, nebo si užít krásnou okolní přírodu.”

Aneta Kotrlová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Září 2021

O ubytování

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+ najdete v obci Hrubá Voda jen kousek od zříceniny hradu Hluboký, 11 km od olomoucké zoo a 20 km od centra Olomouce. Vyznavače aktivní dovolené jistě potěší jen 300 m vzdálený Park sportu Hrubá Voda se 4 lyžařskými sjezdovkami a bobovou dráhou. Bohaté vyžití nabízí také resorty Hlubočky(16,1 km) a Véska (9,6 km).

Budete mít také ideální příležitost prozkoumat krásy přírodního parku Údolí Bystřice. Okouzlí vás divokou přírodou a v rezervaci Hrubovodské sutě (3,5 km) se seznámíte s ohroženými druhy zvířat a rostlin. Navštívit můžete i Kamenné proudy u Domašova (24,7 km), ty zaujmou ukázkou unikátních skalních útvarů.

Za výdobytky města zase vyrazte do Olomouce. Kromě zoologické zahrady se zde zabavíte v Lanovém centru PROUD (22,4 km) a odpočinete si při relaxační pivní koupeli. Navíc si můžete prohlédnout klenoty dobové architektury – barokní sloup Nejsvětější trojice, katedrálu sv. Václava, Přemyslovský hrad, nádherné kašny a zbytky vojenských pevností.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 32 komfortních pokojů. Těšte se na postel s kvalitní matrací, pracovní stůl s židlemi, telefon, LED televizí, WiFi připojení, minibar a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, ručníky i županem. Za příplatek můžete bydlet v pokoji Superior, který je prostornější a vhodný pro rodiny až se dvěma dětmi.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci, která se dělí na hlavní sál, lobby bar, dětský koutek a terasu, si pochutnáte na české kuchyni v moderním pojetí. Na své si zde přijdou milovníci tradičních pokrmů, vyznavači zdravého životního stylu i hosté se specifickými dietami.

Kde budete relaxovat?

V saunovém komplexu si odpočinete ve finské sauně s lávovými kameny, sauně se speciální pecí, parní bylinkové sauně či v parní solné komoře. K ochlazení pak poslouží masážní sprchy, ledové vědro, ochlazovací bazének či ledopád. Relaxovat můžete také ve vířivce s výhledem do přírodního akvária či v odpočívárně s fresh barem.

Cestujete s dětmi?

V hotelové restauraci nechybí dětský koutek, venku pak najdete parádní hřiště v korunách stromů.

Něco navíc

Hotelový areál totiž nabízí rozmanité možnosti vyžití - vlastní ski areál, bobovou dráhu, víceúčelové hřiště, disc-golf, minigolf i jízdárnu pro koně.

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Wellness Hotel Hluboký Dvůr ***+

Hrubá Voda 21 , Hlubočky
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Hluboký dvůr, s.r.o. IČ: 25394967


+420 585 100 404

recepce@hlubokydvur.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
0,1 km
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,2 km

Tipy na výlet

Olomouc

OlomoucTip na výlet

Olomouc je nejen živým studentským městem, ve kterém není nouze o skvělé kavárny, bary a restaurace. Naleznete zde nespočet památek a zajímavých míst, jako jsou kláštery a chrámy, vyhlídky, muzea i rozlehlé parky. Dominantou města je barokní sloup Nejsvětější Trojice na Horním náměstí, zapsaný od roku 2001 mezi památky UNESCO.

Co patří ke skvostům Olomouce?

  • Radnice s orlojem
  • Soubor šesti olomouckých barokních kašen
  • Olomoucký hrad
  • Z muzeí navštivte Arcidiecézní muzeum, Muzeum umění Olomouc nebo Vlastivědné muzeum. Nedaleko Olomouce, v Lošticích, se nachází Muzeum Olomouckých tvarůžků.

Nevynechejte ani místní zoologickou zahradu na Svatém Kopečku, kde na vás čeká mimo jiné také průchod výběhem opic, obří akvárium nebo rozhledna. Na Svatém Kopečku, který se nachází asi 5 km od Olomouce, leží také nádherná Bazilika Panny Marie, která je vyhledávaným poutním místem.

Více informací
Zoo Olomouc
Zoo Olomouc
Olomoucké parky a skleníky
Olomoucké parky a skleníky
Hrad Šternberk
Hrad Šternberk