Chcete si užít skvělou dovolenou na horách s celou rodinou? V Horském Hotelu Vltava *** v Krkonoších najdete co hledáte. Děti do 15 let mají pobyt za velmi výhodnou cenu. Čeká vás tu také polopenze a privátní relaxace ve vířivce a sauně. Parkování je již zahrnuto v ceně pobytu.

O ubytování

Horský Hotel Vltava *** najdete ve vyhlášeném rekreačním středisku Strážné v srdci Krkonoš. Po celý rok si zde užijete krásnou přírodu, klid i mnoho zajímavých aktivit.

Dominantou Strážného je evangelický kostel (1,3 km) s krásnou dřevěnou výzdobou interiéru. V okolí obce vede mnoho turistických tras různé délky a náročnosti. Mnohé z nich jsou vhodné i pro rodiny s malými dětmi, které se na nich učí lásce k přírodě. Přes Strážné vede známá cyklotrasa „Krkonošská diagonála“, dlouhá téměř 70 km. Nemusíte ji projíždět celou, stačí si vybrat jen jeden z úseků nebo vyrazit na některou z celé řady cyklotras.

Při horských túrách zdolejte třeba rovnou nejvyšší českou horu Sněžku (14 km) a další parádní vrcholy, jako je Luční hora (13 km) a Studniční hora (11 km). Spoustu možností vyžití po celý rok nabízí nedaleké středisko Špindlerův Mlýn (15 km), kde najdete kromě špičkového lyžařského areálu také aquapark, bobovou dráhu či Muzeum Lega.

Strážné je rájem pro všechny milovníky zimních sportů. Přímo v obci se nachází moderní ski areál Strážné, jehož svahy jsou doslova pár kroků od hotelu. Oblíbený lyžařský areál Herlíkovice (5 km) je vzdálen pár minut jízdy autem. Vyzkoušet můžete také sjezdovky v Josefově Dole (18 km), Janských Lázních (22 km) či v Peci pod Sněžkou (35 km).

Kde budete spát?

Horský Hotel Vltava *** se skládá ze tří budov – k ubytování hostů slouží především hlavní budova, chaty Roubenka a Diana se využívají pouze při obsazenosti hlavní budovy anebo na požádání.

Hlavu složíte v pohodlném třílůžkovém pokoji s oddělenými postelemi a možností přistýlky. Pokoje mají praktické vybavení, které zahrnuje prostorné skříně, televizi a rozkládací sedačku s konferenčním stolkem.

Vždy budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem, toaletou, zrcadlem a skříňkou na drobnosti. Využívat lze bezplatné připojení k internetu.

Na čem si pochutnáte?

Po pobytu v horách je třeba doplnit energii. V útulné dřevěné restauraci s krbovými kamny a loveckou výzdobou si pochutnáte na tradičních pokrmech servírovaných na oběd i večeři.

K jídlu si dopřejete točené pivo, víno nebo nealkoholický nápoj dle výběru. Na baru si zároveň zakoupíte sladké i slané dobroty na posilněnou během výletů.

Součástí hlavní budovy hotelu je plně vybavená kuchyňka přístupná všem hostům, a tak si sami můžete připravit cokoliv, na co dostanete chuť.

Kde budete relaxovat?

Po dni stráveném v horách jistě oceníte hotelové wellness. Ve vířivce se zbavíte stresu, v sauně se prohřejete od hlavy až k patě a v parní lázni si odpočinete po náročném dni.

Díky privátnímu vstupu do wellness vás při relaxování nebude nikdo a nic rušit. Po celý rok si tak dopřejete jedinečný odpočinek v krásném prostředí krkonošské přírody.

Cestujete s dětmi?

K zábavě malých hostů slouží venkovní dětské hřiště. Ratolesti si vyhrají na klouzačce, houpačkách všeho druhu a dřevěném kolotoči.

Něco navíc

Nudit se během pobytu rozhodně nebudete! Ve společenské místnosti s televizí najdete kulečník a stolní fotbálek. Dále je součástí hotelového areálu hřiště na volejbal, venkovní terasa s krbem, ohniště se sezením a nafukovací bazén. Využít můžete také možnosti půjčení kol a koloběžek.

Horský Hotel Vltava ***

Horský Hotel Vltava ***

Strážné 194 , Strážné
Česká republika

Provozuje společnost:
Roman Špaček IČ: 16995295


+420 777 120 380

pajula@volny.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10,6 km
Sjezdovka
0,7 km
Běžkování
8,7 km