Na jižní Moravě nedaleko Vyškova najdete Hotel Allvet ***, který sídlí v bývalém letohrádku. Čeká vás tu tedy opravdu kouzelná atmosféra, kterou jistě doplní i okolní příroda, řada venkovních atrakcí a vlastní biotop a relaxační zóna. Těšte se na polopenzi, láhev vína a privátní vstup do wellness.

O ubytování

Hotel Allvet *** najdete v obklopení zeleně pouhé 3 kilometry od krásného moravského města Vyškov. Přesvědčte se sami, že „Moravské Versailles“ svým návštěvníkům nabízí řadu možností, jak zde strávit parádní dovolenou.

V historickém centru Vyškova najdete renesanční radnici s vyhlídkovou věží (4,1 km). Další dominantou je zámek Vyškov (4 km), v jehož interiérech sídlí Muzeum Vyškovska s expozicemi věnovanými historii města, národopisu a lidové keramice. Přes zámeckou zahradu se dá dojít k areálu Zooparku Vyškov (3,5 km), kde uvidíte především domácí a hospodářská zvířata z celého světa. Za zábavou pro celou rodinu vyrazte do DinoParku (6 km) s modely pravěkých ještěrů, 4D kinem a naučnou stezkou. Leteckou a vojenskou techniku můžete obdivovat v Muzeu letecké a pozemní techniky (7 km).

Za osvěžením a vodními radovánkami se vydejte do Aquaparku Vyškov (4,5 km). Pokud se raději koupete v přírodě, zamiřte během horkých letních dnů na přírodní koupaliště U Libuše (3,8 km) v nedaleké Luleči. Jako na dlani uvidíte zdejší úrodnou krajinu z rozhledny Na Chocholíku (4,5 km). Pokud patříte mezi vyznavače cyklistiky, udělejte si výlet po cyklostezce z Vyškova do Blanska a dostanete se až k úchvatným jeskyním v Moravském krasu (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji typu Komfort. K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, satelitní televize a samozřejmě také vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci připravují poctivou českou i mezinárodní kuchyni a to výhradně z čerstvých surovin. Na každý den pobytu se zde posilníte během bohaté bufetové snídaně. Poté je možné objednávat pokrmy ze stálého a sezónního jídelního lístku. Milovníky vína potěší hotelové vinárna umístěná ve sklepních prostorech pod restaurací.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je privátní wellness s vířivkou a saunou. Venku zase najdete relaxační zónu s biotopem.

Cestujete s dětmi?

Malé hosty zajisté potěší zahrada a dětské hřiště s houpačkami, skluzavkou a prolézačkami.

Něco navíc

Součástí hotelu je víceúčelové sportovní hřiště, kde si můžete zahrát mimo jiné také tenis a plážový volejbal. Za nepříznivého počasí vás zase rozptýlí stolní tenis a fotbálek.

Hotel Allvet ***

Hotel Allvet ***

Drnovice 115 , Drnovice
Česká republika

Provozuje společnost:
ALLVET spol. s r.o. IČ: 49975731


+420 517 330 553

recepce@hotelallvet.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,5 km
Sjezdovka
36 km

Tipy na výlet

Jižní Morava

Jižní MoravaTip na výlet

Jižní Morava je regionem mnoha podob. Její metropolí je Brno, ale najdete zde také malé moravské Toskánsko, tajemnou krasovou oblast, světově nejrozsáhlejší parky Lednicko-valtického areálu, vinařskou Pálavu či folklorní Slovácko - a to ještě ani není všechno.

Co lidé na jižní Moravě navštěvují nejčastěji:

  • Aqualand Moravia
  • Lednicko-valtický areál
  • ZOO Brno

Co by vám ale rozhodně také nemělo ujít:

  • Vila Tugendhat
  • Moravský kras
  • Zámek Slavkov u Brna a Mohyla míru
  • Westernové městečko Boskovice
  • Zámek Mikulov

A mnoho a mnoho dalšího. S dětmi můžete například vyrazit do pohádkového podzemí ve Znojmě či DinoParku ve Vyškově. Pokud si ale jedete na jižní Moravu od dětí trochu odpočinout, rozhodně nezapomeňte navštívit vinné sklepy ve Valticích či v Hustopečích (a ochutnat proslulou hustopečskou mandlovici).

Více informací
Aquapark Vyškov
Aquapark Vyškov
Zámek Slavkov
Zámek Slavkov
Zámek Buchlovice
Zámek Buchlovice