Vydejte se do Mariánských Lázní. Čeká vás lahodná polopenze a nádherné ubytování ve Schlosshotelu Marienbad *** kousek od kolonády. U balíčku Relax se těšte také na proceduru dle vašeho výběru každý den. Zvolíte si parafín, koupel či lava therm?

Věděli jste, že...?

Budova hotelu je renovovaná, ale šetrně, tak aby se zachovalo její kouzlo a historický styl. Majiteli hotelu je chorvatská rodina, která s sebou přinesla unikátní chorvatskou kulturu, kterou se snaží dodržovat i u nás v Česku.


O ubytování

Schlosshotel Marienbad *** se nachází v Mariánských Lázních v budově postavené v roce 1993 v klasicistním stylu, která skvěle zapadá do atmosféry lázeňského města.

Jen pár kroků od hotelu budete mít krásný lesopark, který přímo láká k procházkám. Vydejte se třeba k Medvědímu pramenu (1,6 km), Balbínově pramenu (2,5 km) nebo Myšímu pramenu (3,6 km). Ke kolonádě Ferdinandova pramene dojdete příjemnou půlhodinovou procházkou a dále můžete pokračovat k Hlavní kolonádě se Zpívající fontánou (3,7 km) a ochutnat blahodárnou termální vodu, například z Mariina nebo Lesního pramene (4 km).

Historickou atmosféru doplněnou o moderní wellness procedury si užijete v nádherných Římských lázních (3,5 km) z roku 1896 se 3 termálními bazény, vířivkou, saunou, sanariem, Kneippovým chodníkem a odpočívárnou. Za návštěvu stojí i park Boheminium (6 km), který nabízí expozici více než 70 miniatur významných staveb z celého Česka. V nádherné okolní krajině je navíc celá řada vyhlídek, například Clementsova (5 km), Mescéryho (5 km) či Karola (3 km). Příjemnou procházkou potom dojdete i ke zřícenině hradu Hamrníky (2 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard poskytuje komfortní ubytování a vybavení v podobě manželské king size postele, televize, WiFi připojení a minibaru. Součástí je také vlastní koupelna.

Dvoulůžkový pokoj Standard s balkonem poskytuje komfortní ubytování a vybavení v podobě manželské king size postele, televize, WiFi připojení a minibaru.

Pokoj Superior s balkonem nebo terasou je vybaven vkusným nábytkem. Kromě king size postele v něm najdete televizi, WiFi připojení, minibar a samozřejmě také vlastní koupelnu se sprchou. Pokoj se nabízí ve dvou i třílůžkové variantě.

Pokoj Family s vanou je buď třílůžkový či čtyřlůžkový a je vybaven stylovým nábytkem. Kromě king size postele a jedné či dvou jednolůžkových přistýlek v něm najdete televizi, WiFi připojení, minibar a samozřejmě také vlastní koupelnu s vanou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Balkaňeros se zahradní terasou si opravdu pochutnáte. Jídelní lístek je plný chorvatských specialit, ale i výtečných českých pokrmů, salátů a burgerů.

Kde budete relaxovat?

Hotel má krásné nádvoří určené k relaxaci a také balneo-rehabilitační centrum. Léčba je zde zaměřená na srdečně-cévní onemocnění, cukrovku, nemoci pohybového ústrojí, preventivně se pak používá i proti civilizačním chorobám. Dopřejte si třeba relaxační masáž, ozdravný zábal, pleťovou masku, vířivou koupel magnetoterapii či jiné procedury, nabídka je opravdu široká. Přidat rovnou můžete i kontrolní prohlídku u lékaře, díky které se dozvíte více o svém zdravotním stavu.

Schlosshotel Marienbad ***

Schlosshotel Marienbad ***

Klimentov 132 , Velká Hleďsebe - Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
FLAMARK - HOTELS s.r.o. IČ: 03081648


+420 734 449 731

reservation@schlosshotel.cz

Check In
14:00 - 14:00
Check Out
11:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Na veřejném parkovišti zdarma, 75 Kč/noc v areálu hotelu

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od lázní
3,8 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
3,1 km