Jen 12 km od samotného centra Brna, u Brněnské přehrady, najdete Hotel Atlantis ***. Nachází se tu nové wellness centrum a užijete si tu skvělou, a především neomezenou, relaxaci v jedné ze 6 saun, venkovní vířivce, jezírku s vodopádem, tepidáriu či odpočinkové zóně. Těšte se také na chutnou polopenzi formou bufetu,

O ubytování

Pobyt nedaleko centra druhého největšího města ČR, Brna, a zároveň v blízkém obklopení přírody Brněnské přehrady, to zní jako ideální místo pro vaši další dovolenou v Česku! Hotel Atlantis *** s krásnou velkou zahradou a novým wellness je to pravé ořechové.Na výlety se vydejte třeba do přístaviště (3 km), do brněnské ZOO (4 km), na prohlídku státního hradu Veveří (8 km), na Poutní místo Tři Kříže (9 km) anebo do víru velkoměsta, do samotného centra Brna (12 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z nově rekonstruovaných pokojů Plus s rozlohou 24 m². Všechny pokoje jsou vybaveny TV, telefonem, psacím stolem a židlí, mini chladničkou a vlastní přepychovou koupelnou s walk-in sprchovým koutem a kosmetickými potřebami. Design pokojů je inspirovaný oblíbenými zvířaty a květinami.

Za příplatek můžete zvolit stylové Rodinné apartmá Plus, které měří 33 m². Apartmá zahrnuje kromě ložnice s manželskou postelí také samostatný obývací pokoj s jednolůžkem a pohodlnou rozkládací pohovkou, obojí je možné využít jako přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete dvě restaurace a lobby bar. Restaurace Vinice je menší klimatizovaná restaurace s venkovním posezením. Restaurace Zahrada (podávají se zde jen snídaně) je pak o něco větší a také nabízí venkovní terasu. A v lobby baru najdete širokou nabídkou alko i nealko nápojů

Kde budete relaxovat?

K dispozici je nové luxusní wellness s několika různými saunami (finská, solná, ceremoniální, parní), venkovní vířivkou, vířivým bazénem s barem, jezírkem s vodopádem, vnitřními ochlazovacími bazény, venkovní ochlazovací řekou, tepidarium a tichou odpočívárnou.

Cestujete s dětmi?

V hotelu je nově otevřena velká vnitřní herna s možností hlídání (pouze na objednání minimálně 24 hodin předem) a animačním programem.

Hotel Atlantis ***

Hotel Atlantis ***

Brána 177 , Rozdrojovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Atlantis, a.s. IČ: 25567551


+420 546 419 000

hotel@hotel-atlantis.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
11,7 km
Vzdálenost od jezera
1,7 km
Zastávka
100 m
Aquapark
9 km