Užijte si Karlovy Vary přímo v centru jen pár kroků od kolonád. Ať už na pobyt vyrazíte sami, ve dvou, anebo s rodinou těšte se na chutnou polopenzi a neomezené wellness s bazénem, vířivkou a saunou. Hotel Kolonáda **** nabízí také útulné pokoje a bohatou nabídku procedur.

O ubytování

Hotel Kolonáda **** najdete, jak už název napovídá, přímo na karlovarské kolonádě. Nejkrásnější místa tohoto lázeňského města, tak budete mít na snadno na dosah ruky.

Hotel leží přímo u břehu říčky Teplá. Stačí přejít Lázeňský most (20 m) a ocitnete se na Sadové kolonádě (50 m). Pokud budete pokračovat proti směru řeky, projdete postupně přes Mlýnskou (200 m) a Tržní kolonádu (500 m) až k nejznámější Vřídelní kolonádě (600 m). Zde můžete ochutnat slavný pramen Vřídlo, nebo prozkoumat podzemí kolonády na exkurzi. Pokud budete pokračovat stále dál, dorazíte k lanovce (1 km), která vás vyveze na vrchol Výšiny přátelství, kde najdete rozhlednu Diana (2,2 km), z jejíž ochozů je krásný panoramatický výhled na Karlovy Vary.

Skvělým zpestřením dovolené v lázních je návštěva sklářského muzea Moser (4,5 km), muzea Becherovky (1,3 km) nebo Vánočního domu (5,5 km), kde si užijete sváteční atmosféru po celý rok. V zimě můžete vyrazit na běžky nebo na lyže do okolních ski areálů na Božím Daru (30 km) či na Klínovci (32 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 59 jednolůžkových či 86 dvoulůžkových stylově zařízených pokojů. K vybavení patří kromě pohodlné postele WiFi připojení, satelitní televize, minibar, trezor, telefon, psací stůl a skříně. Součástí je také vlastní koupelna s fénem, županem a pantoflemi.

Na čem si pochutnáte?

Ať již preferujete jakýkoliv druh snídaně, z bohaté nabídky teplých i studených jídel snídaňového bufetu si rozhodně vyberete. Večeře pro hotelové hosty mají podobu tříchodového menu a k dispozici je také salátový bar.

K dispozici je také moderní Lobby bar s bohatou nabídkou kávy, čajů, alko i nealko nápojů. Vyhlášenou specialitou je pak Sushi, které zde připravují. V létě zavítejte na letní terasu s výhledem na řeku.

Kde budete relaxovat?

Co by to bylo za pobyt v lázních bez pořádné dávky odpočinku ve wellness? Přímo v hotelu můžete relaxovat v bazénu (8x4 m, 27 - 28 °C), vířivce (35 - 36°C) a finské sauně (90 - 95°C). Za příplatek si užijte také některou z bohaté nabídky spa procedur - co třeba koupel nebo masáž?

Hotel Kolonáda ****

Hotel Kolonáda ****

I.P. Pavlova 8 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


353 345 555

info@hotelkolonada.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc - len do 10 Kg a po předchozí domluvě
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
0,9 km
Zastávka
50 m