Chcete si užít lázeňský pobyt v Luhačovicích? Tak to se vydejte do Hotelu Jurkovičův dům ****, který díky jeho krásné architektuře rozhodně nepřehlédnete. Kromě pokojů Superior vás čeká strava formou polopenze, neomezený vstup do bazénu, vířivky a sauny, k tomu pak ještě balíček 6 léčebných procedur jako jsou koupele, masáže a zábaly.

O ubytování

Hotel Jurkovičův dům *** je unikátní architektonický skvost, národní kulturní památka a nejznámější dominanta přímo v srdci Luhačovic – u lázeňské kolonády. Další luhačovické krásy budete mít díky úžasné poloze opravdu na dosah ruky – k prameni Vincentka dojdete za 2 minuty, k Bruselské fontáně za 3 minuty, do lázeňského parku Vodník pak za 5 minut... a to vše v obklopení útulných kavárniček a udržovaného, lázeňského prostředí. Určitě nevynechte ani další lákadla jako je Hudební pavilon (600 m), jezírko lásky (3,2 km) nebo třeba Muzeum Luhačovického Zálesí (800 m).

Za trochu aktivnějším vyžitím pak vyrazte na Luhačovickou přehradu (3,5 km) nebo vemte kolo, brusle či pohorky a vydejte se prozkoumat přírodu v okolí ubytování. Chráněná krajinná oblast Bílé Karpaty je lokalitou jako stvořenou pro rodinné výlety i romantické procházky ve dvou. Navštivte přírodní rezervaci Čertoryje (48,1 km), zámek Nový Světlov (16,3 km) nebo si naplánujte cestu ke zřícenině hradu Zuvačov (24,4 km). V zimě si klidně přibalte běžky, projížďky bílou stopou v oblastech Bílých Karpat a Luhačovického Zálesí jsou opravdu dechberoucí. O své nepřijdou ani lyžaři, kteří si mnoho sportovní zábavy užijí v ski areálech Mikulčin vrch (26,2 km) nebo Tesák (46,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Superior, a to buď v jednolůžkovém či dvoulůžkovém. Mezi vybavení pokoje patří televize, WiFi připojení, telefon, minibar, trezor, nechybí ani posezení a psací stůl. Samozřejmostí je vlastní koupelna s vanou či sprchou, fénem a županem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podává domácí i mezinárodní kuchyně, včetně speciálního dietní menu pro osoby, které jej ze zdravotních důvodů vyžadují. Kromě restaurace zde naleznete také lobby bar a terasu.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém relaxačním a léčebném centru najdete vyhřívaný bazén (28–29 °C) s protiproudem a tryskami, vířivku a také saunu. Samozřejmostí je také nabídka léčebných procedur zahrnující přírodní uhličité koupele, masáže, zábaly, inhalace a mnohé další. V objektu je k dispozici také lékař.

Hotel Jurkovičův dům ****

Hotel Jurkovičův dům ****

Lázeňské náměstí 109 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Lázně Luhačovice, a.s. IČ: 46347828


+420577682700

suchackova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Luhačovice

LuhačoviceTip na výlet

Nejoblíbenější moravské lázně Luhačovice nabízejí spoustu možností trávení volného času od sportovních aktivit přes výlety k blízkým památkám až po procházky po kolonádě spojené s popíjením minerálních pramenů a vychutnáváním lázeňských oplatek. Zajít si můžete i k blízké přehradě, zarybařit si, projet se na šlapadle nebo si užívat krásný vzduch v místních alejích a parcích. Neodolatelné kouzlo město získalo díky souboru staveb architekta Dušana Jurkoviče.

Co patří mezi skvosty Luhačovic?

  • Jurkovičův dům a soubor dalších staveb ve stylu lidové secese
  • Lázeňský park
  • Lázeňská kolonáda

Za relaxací zamiřte do Městské plovárny Luhačovice nebo na klidnou procházku k Jezírku lásky. Za poznáním se vydejte do Muzea luhačovického Zálesí.

Více informací
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické prameny
Luhačovické prameny
Městská plovárna Luhačovice
Městská plovárna Luhačovice