Užijte si lázeňskou atmosféru Luhačovic a vydejte se sem na relaxační pobyt. ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel **** nabízí komfortní pokoje Lux, polopenzi formou bufetu, neomezený vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a bohatým saunovým světem. K tomu vás čeká až 5 léčebných procedur jako jsou koupele, zábaly a masáže.

O ubytování

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel **** se nachází přímo v centru oblíbeného lázeňského města Luhačovice. V roce 2010 se dočkal zlomové rekonstrukce, která budově navrátila původní prvorepublikový lesk a obohatila ji o novou moderní budovu s největším luhačovickým wellness centrem. Hotel je také osminásobným vítězem ankety o nejoblíbenější hotel roku ve Zlínském kraji.

Díky skvělé poloze hotelu to ke všem krásám Luhačovic budete mít na dosah ruky – k prameni Ottovka dojdete během 8 minut, na Luhačovickou kolonádu za 10 minut a k zámku Luhačovice s krásnou přilehlou zahradou za 13 minut. Určitě nevynechte ani další lákadla jako je Hudební pavilon, přehrada Luhačovice, jezírko lásky nebo třeba Muzeum Luhačovického Zálesí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednolůžkovém či dvoulůžkovém pokoji kategorie Lux K. Najdete v něm pohodlnou postel, televizi, WiFi připojení, telefon, minibar, trezor a vlastní koupelnu s vanou či sprchou, fénem, županem a pantoflemi. Součástí pokojů je také klimatizace a u některých navíc balkon, ze kterého si užijete krásný výhled.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu si můžete užít zážitkovou gastronomii v přepychové francouzské restauraci. Flambování pokrmů přímo u stolu patří k jednomu z nezapomenutelných zážitků, které zde zažijete. Kromě francouzské restaurace se zde však nachází i druhá hotelová restaurace s pokrmy české a mezinárodní kuchyně právě zde se každý den podává polopenze formou bufetu. Na drink zase můžete zajít do lobby baru ve vstupní hale.

Kde budete relaxovat?

Dvě rozlehlá podlaží plná odpočinku, relaxace a výzdoby podmořského světa – přesně to skrývá wellness centrum hotelu. Najdete tu bazén lemovaný antickými sloupy, vnitřní vířivku, Kneippův chodník a relaxační zónu s lehátky a vyhřívanými lavicemi. V létě přijde vhod venkovní relaxační terasa s dalšími dvěma vířivkami a parádním výhledem na Luhačovice. Vynechat byste neměli ani saunový svět. Parní, bylinková a solná lázeň, finská sauna, orientální parní lázeň Rasul a laconium se postarají o dokonalý odpočinek. Nechybí ani ledová studna, ochlazovací sprchy a odpočinková zóna. Aktivní hosty potěší také neomezený vstup do fitness centra.

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel ****

ALEXANDRIA Spa & Wellness Hotel ****

ul. Masarykova 567 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Lázně Luhačovice, a.s. IČ: 46347828


+420 577 682 700

peprnova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Luhačovice

Luhačovice Tip na výlet

Nejoblíbenější moravské lázně Luhačovice nabízejí spoustu možností trávení volného času od sportovních aktivit přes výlety k blízkým památkám až po procházky po kolonádě spojené s popíjením minerálních pramenů a vychutnáváním lázeňských oplatek. Zajít si můžete i k blízké přehradě, zarybařit si, projet se na šlapadle nebo si užívat krásný vzduch v místních alejích a parcích. Neodolatelné kouzlo město získalo díky souboru staveb architekta Dušana Jurkoviče.

Co patří mezi skvosty Luhačovic?

  • Jurkovičův dům a soubor dalších staveb ve stylu lidové secese
  • Lázeňský park
  • Lázeňská kolonáda

Za relaxací zamiřte do Městské plovárny Luhačovice nebo na klidnou procházku k Jezírku lásky. Za poznáním se vydejte do Muzea luhačovického Zálesí.

Více informací
Městská plovárna Luhačovice
Městská plovárna Luhačovice
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické prameny
Luhačovické prameny