Odpočinek v luxusním wellness, ubytování v romantickém pokoji a potěšení na talíři, to vše vám zajistí Hotel Tommy *** v Náchodě. Prožijte krásnou odpočinkovou dovolenou nebo pobyt spojte s toulkami po Broumovsku, Adršpašsko-teplických skalách a Babiččině údolí. V ceně budete mít parádní polopenzi, a to včetně neomezené konzumace nápojů, dále vstup do bazénu a vířivky, anebo třeba slevu na další wellness služby.

O ubytování

Navštivte Hotel Tommy *** v klidné části Náchoda, který je nazýván vstupní branou do CHKO Broumovsko. Víte, jaká jsou nejpopulárnější výletní místa Broumovska? Adršpašsko-teplické skály (30,9 km), Broumovské stěny (24,7 km) a Teplické skály (26,1 km). Z bližších výletních cílů stojí za vidění například přírodní rezervace Peklo u Nového Města nad Metují (7,9 km) nebo zámek Náchod (2,2 km).

Díky dobré dostupnosti k hranicím navíc budete mít ideální příležitost prozkoumat krásy polského pohraničí. Navštivte národní park Stolové hory (15,6 km), Muzeum lidové kultury Sudetských vrchů (13,3 km) nebo lázeňské městečko Kudowa-Zdrój (6,7 km). To vás okouzlí malebnou architekturou a krásným lázeňským parkem. Dopřát si můžete také pitnou kúru z místních minerálních pramenů nebo relax v termálních lázních.

V létě si udělejte výlet k vodní nádrži Rozkoš (10,9 km), osmé největší přehradě v České republice, která je ideálním místem na koupání, vodní sporty i rybolov. Během pobytu v zimě zase vyrazte na lyže do skiareálů v Olešnici v Orlických horách (16 km) nebo v polském Zielenieci (24 km). Na mnoha upravovaných běžeckých trasách je možné překrásnou přírodu Broumovska objevovat také na běžkách.

Kde budete spát?

Pokoje Economy jsou vybaveny pohodlným manželským lůžkem, psacím stolem s taburetkou, WiFi připojením, LCD televizí a vlastní koupelnou se sprchovým koutem. Velikostně se jedná o nejmenší pokoje, které najdete ve 2. patře, nabízí výhled do vsi.

Pokoje Superior jsou vybaveny totožně, jsou však velmi prostorné a navíc mají konferenční stolek s křesílky a nabízí možnost přistýlky. Výhled odtud budete mít do krajiny, anebo budete mít pokoj se střešními okny. Tyto pokoje najdete ve 2. a 3. patře.

Na čem si pochutnáte?

V samoobslužné restauraci Violla, která je vybavena v historickém stylu, se podávají snídaně, a to včetně točených nápojů. Ve vstupní hale hotelu najdete samoobslužný lobby bar, kde si můžete připravit výbornou kávu, načepovat pivo Budvar 33, nalít moravské víno Hrabal z Velkých Bílovic, ale i nealko nápoje, anebo si vzít lehké teplé i studené občerstvení (pizza, sendviče, dezerty nebo třeba popcorn). Samoobslužný bar a Luissa Café můžete navštívit po celý den až do 22:00 hodin.

Kde budete relaxovat?

To nejlepší z celé dovolené se ukrývá v hotelovém wellness centru. Těšte se na krytý bazén s protiproudem a vířivou vanu.

Další hýčkání vám nabízejí soukromé zóny „ANGEL“ a „BUDDHA“ s hydromasážní vanou a finskou saunou, dále „LION“ s vonnou koupelí v Deluxe vaně a parními aroma lázněmi nebo nevšední venkovní zónu „BELLA VISTA“ na střeše hotelu s vířivou vanou, prosklenou finskou saunou a výhledem do krajiny

Hotel Tommy ***

Hotel Tommy ***

Kaštanová 205 , Náchod-Babí
Česká republika

Provozuje společnost:
A-HOTEL TOMMY & SPA s.r.o. IČ: 03540472


+420 491 452 452

info@hotel-tommy.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 600 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
9,4 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
16 km
Běžkování
16 km