Jablonec nad Nisou je výchozím bodem pro turistiku v Jizerských horách a míří sem i návštěvníci toužící po odpočinku. Užijte si i vy wellness s vířivkou a saunou v Hotelu Rehavital ***. V rámci balíčku se můžete těšit také na snídani z regionálních produktů, láhev sektu a levandulový nápoj s občerstvením.

O ubytování

Hotel Rehavital *** je splněným snem všech, kteří hledají zasloužený relax v objetí přírody a zároveň blízko města. Nachází se totiž jen pár metrů od centra Jablonce nad Nisou a je jediným místním hotelem s krásným parkem tvořeným dvěma zahradami.

Na výlet se vydejte po centru tohoto sklářského města, k rozhledně Černá Studnice (5,6 km) nebo k symbolu Českého ráje, zřícenině hradu Trosky (30 km). O něco dál najdete skvosty jako Muzeum Járy Cimrmana (19 km) a zámek Sychrov (19 km). Skvělým výletním cílem je také Liberec, kde se můžete klidně s celou rodinou zabavit a odpočinout si v Aquaparku Babylon či zajít do zoo.

V zimě pak budete mít na dosah celou řadu ski areálů, větších i menších. Severák (9,4 km) nabídne 10 vleků a 7 sjezdovek vhodných pro méně zkušené lyžaře, Lucifer (13,9 km) zaujme 2 skoky přímo na sjezdovce a vynechat byste neměli Tanvaldský Špičák (11,5 km), největší lyžařské středisko v Jizerských horách. Na běžkaře pak čeká Jizerská magistrála s desítkami kilometrů udržovaných tras.

Kde budete spát?

Můžete se těšit na ubytování v pokojích Standard, ve kterých vám bude k dispozici pohodlná manželská postel, satelitní TV, minibar, WiFi připojení a také posezení se židlemi a vlastní koupelna se sprchou. V každém pokoji vás navíc potěší antistresové omalovánky na odbourání stresu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je snídaňová restaurace, kde se podává jídlo formou bufetu. Z široké nabídky mléčných i masných výrobků, ovoce a pečiva si vyberou i hosté s potravinovými alergiemi. Hotel odebírá většinu surovin od místních malých pěstitelů, řezníků i pivovaru, díky čemuž budete mít na talíři vždy zaručeně kvalitní a lokální jídlo.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený relax si dopřejte v hotelovém wellness s využitím přírodních materiálů. Vaše svaly i ducha perfektně uvolní vířivka nebo finská sauna. V hotelu si můžete dopřát i masáž dle nabídky. Chvíle oddechu nechte doznít na dřevěných lehátkách v klidové zóně.

Cestujete s dětmi?

Hotel Rehavital *** potěší i ty nejmenší - zábavy si do sytosti užijí v dětském koutku s množstvím hraček i omalovánek.

Něco navíc

Pokud se na pobyt chystáte vyrazit i se svým čtyřnohým miláčkem, v hotelu jej přivítají pamlskem a miskou vody.

Hotel Rehavital ***

Hotel Rehavital ***

Jugoslávská 30/11 , Jablonec nad Nisou
Česká republika

Provozuje společnost:
Blooman Reality s.r.o. IČ: 27898580


+420 483 317 591

info@rehavital.cz

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Lyžárna
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
2,3 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
5,6 km
Běžkování
4,5 km

Tipy na výlet

Vodní nádrž Josefův Důl

Vodní nádrž Josefův DůlTip na výlet

Přehrada Josefův Důl v Jizerských horách byla postavena na řece Kamenici v letech 1976 - 1982 jako zásobárna vody pro oblast Liberecka. Koupání je zde proto zakázáno, přesto patří nádrž k oblíbeným turistickým cílům. Dvě hráze poskytují skvělé podmínky pro cyklistiku a in-line bruslení, navíc si užijete i pěknou přírodu v okolí. Oblast je krásná i pro zimní procházku.

Zoo Liberec
Zoo Liberec
Liberec
Liberec
Muzeum obnovitelných zdrojů energie - Velké Hamry
Muzeum obnovitelných zdrojů energie - Velké Hamry