Vydejte se do Hotelu Baťov *** v Otrokovicích nedaleko známého Baťova kanálu a užijte si "všecky krásy" Slovácka. Na dosah máte Zlín, Kroměříž i Luhačovice. Kromě výborné polopenze se už můžete těšit na exotická i domácí zvířata do Zoo Zlín-Lešná, kam máte vstup v ceně.

Věděli jste, že...?

Hotel Baťov *** byl postaven v roce 1936, a to známou firmou Baťa. Jednalo se o projekt světoznámého architekta prof. ing. Karfíka. Hotel se stal nejvýznamnějším objektem zlínského funkcionalismu. Na jeho střeše je dokonce umístěna replika ve tvaru vrtule jako vzpomínka na tragédii Tomáše Bati, který zemřel pádem letadla v areálu současné Tomy nedaleko od hotelu.


O ubytování

Funkcionalistický Hotel Baťov *** se nachází ve stejnojmenné klidné městské čtvrti v Otrokovicích. Zlín (14 km) i krásná Kroměříž (27,5 km) jsou v dojezdové vzdálenosti cca 20 minut, za návštěvu rozhodně stojí zalesněné kopce blízkých Chřibů.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 45 komfortních pokojů typu Standard ve světlých barvách. Součástí vybavení je televize, WiFi a vlastní koupelna s fénem. Některé pokoje mají také venkovní terasu.

Za příplatek jsou k dispozici také prostorné apartmány s obývacím prostorem a komfortní pohovkou. V koupelně najdete velkou vanu.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na servírované snídaně (možnost snídaňového balíčku) a servírované večeře o jednom chodu, které se podávají v hotelové restauraci Flora nebo Moravská pivnice. Pro mlsné jazýčky je dokonce k dispozici i cukrárna.

Hotel Baťov ***

Hotel Baťov ***

Tylova 727 , Otrokovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Baťov, Otrokovice s.r.o. IČ: 26220482


+420 577 650 111

recepce@spolecenskydum.cz

Check In
14:00 - 18:30
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,8 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
30 km