Ráj odpočinku, golfu a prvotřídní gastronomie – tak přesně to je karlovarský Cihelny Golf & Wellness Resort ****. Užijte si pobyt s celou rodinou a těšte se na ubytování v luxusních pokojích i skvělé jídlo. Odpočinete si v hotelovém wellness s bazénem, vířivkou, 4 saunami a relaxační zónou. Na své si přijdou i milovníci golfu, na které zde čekají slevy na hru.

O ubytování

Cihelny Golf & Wellness Resort **** se nachází v nádherné krajině CHKO Slavkovský les. Do Karlových Varů (10 km) je to přitom jen pár minut jízdy autem, a tak si zde užijete i pestré možnosti výletů a vyžití. V této úžasné oáze klidu na vás čeká moderní wellness, delikátní gastronomie a špičkové golfové hřiště.

Pokud patříte k vyznavačům golfu, zajisté oceníte 18jamkové profesionální golfové hřiště, které se rozprostírá přímo před hotelem. Po značených turistických trasách se můžete od resortu vydat na procházku k přírodním památkám Svatošské skály (3,4 km) a Moučné pytle (1,4 km), případně až na hrad Loket (10 km) s bohatými expozicemi včetně muzea tortury.

Téměř povinnou zastávkou během pobytu jsou Karlovy Vary. Doporučujeme procházku po lázeňské zóně (10 km), během které můžete ochutnávat karlovarské minerální prameny. Krásný výhled na lázeňské město nabízí rozhledna Diana (8,8 km) a za návštěvu stojí také Sklářské muzeum Moser (7,5 km), Vánoční dům (7,8 km), Motýlí dům Papilonia (8,7 km) či muzeum Becherovky (9,4 km).

Skvělým výletním cílem je také Jáchymov (33 km) s hornickým muzeem a zajímavou naučnou stezkou o politických vězních v jáchymovských uranových dolech. Za krásami přírody se vydejte na Božídarské rašeliniště (40 km). Přes tento unikátní mokřad vedou dřevěné chodníčky naučné stezky a jedná se o jedinečný zážitek v jakémkoliv ročním období.

Během zimy můžete překrásnou krajinu v okolí resortu objevovat na běžkách, případně si pobyt zpestřit lyžováním ve Ski areálu Plešivec (38 km) či Ski areálu Klínovec (45 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném a moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Superior s vlastní koupelnou. O vaše pohodlí bude dokonale postaráno díky vybavení v podobě komfortní postele, klimatizace, LCD televize, WiFi připojení, minibaru, trezoru, křesla, psacího stolu, trezoru, telefonu a fénu. Pokoje mají krásný výhled na golfové hřiště, na les, nebo do atria. Většina pokojů má balkon s posezením.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí resortu je příjemná restaurace propojená s barem, kde si kromě vynikajícího jídla vychutnáte také nádherné výhledy do přírody. Kvalita surovin je zde na prvním místě, a tak si na své přijdou i ty nejmlsnější jazýčky.

Každé ráno pobytu se posilníte při bohaté snídani ve formě bufetu. Těšte se na pestrý výběr studených i teplých snídaňových pokrmů. Vybírat můžete z mnoha druhů prvotřídních uzenin a sýrů, čerstvého pečiva, párečků a vajíček na různé způsoby. Pro milovníky sladkých startů dne jsou k dispozici jogurty, mléko, cereálie, čerstvé i kompotované ovoce a několik druhů domácích dezertů.

Během dne je možné případný hlad či chuť zahnat pokrmy z jídelního lístku. Hosté s polopenzí zakončí každý den pobytu lahodnou večeří, která má dle obsazenosti formu bufetu, nebo tříchodového servírovaného menu.

Kde budete relaxovat?

Ve zbrusu novém wellness Spa Academy rychle zapomenete na všechny starosti a posílíte své fyzické i duševní zdraví. Jeho součástí je velký vnitřní bazén s vířivkou a krásným výhledem do okolní zeleně. Vyznavače saunování potěší, že se mohou prohřát hned ve 4 typech saun – finské, bylinkové, parní a laconiu. Po ochlazení v ochlazovacím bazénku si odpočinete v relaxační zóně nebo na sluneční terase.

Pro ještě větší relaxační zážitek si můžete dopřát profesionální masáže a ajurvédské procedury. K dispozici je také malé fitness.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará venkovní hřiště se skluzavkou, houpačkou, prolézačkami a dalšími atrakcemi. V restauraci je pro malé hosty připraveno speciální dětské menu.

Něco navíc

Chloubou resortu je 18jamkové hřiště skotského typu a najdete tu i 9jamkovou Golfovou akademii (hřiště typu pitch & putt). Nechybí ani půjčovna vozíků a holí.

Cihelny Golf & Wellness Resort ****

Cihelny Golf & Wellness Resort ****

Cihelny 7 , Bečov nad Teplou
Česká republika

Provozuje společnost:
Cihelny Golf & Wellness Resort s.r.o. IČ: 01901371


+420 234 614 805

reservation4@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
5,9 km
Zastávka
0,4 km