Užijte si pobyt plný relaxace v Mariánských Lázních. Ubytováni budete ve Spa Hotelu Děvín ***, a to v pokoji Superior. Těšte se také na snídaně a večeře formou bufetu i na řadu léčebných procedur. Chybět nebude ani vstup do sauny a městského bazénu nedaleko ubytování. Děti do 7 let mají pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt jsme si moc užili od začátku do konce. Využili jsme ho k odpočinku a poznávání okolí. Hotel se nachází na kopci, takže nabízí pěkný výhled a je snadno dostupný autem i pěšky z nádraží. Pokoj byl moderní, polopenze chutná a dostačující. Z procedur jsme využili masáže, rašelinový zábal a uhličitou koupel. Personál balnea byl profesionální a nápomocný, což platí i o recepční, která nám poskytla užitečné tipy na atrakce v okolí. Právě díky nim byl náš pobyt skvělý, za což děkujeme.” Přečtěte si celou recenzi

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Spa Hotel Děvín ***superior najdete v centru Mariánských Lázní, ale zároveň v klidném lesoparku a jen 150 m od městského bazénu. Všechny zajímavosti města tak budete mít jako na dlani. Zajděte si ke zdejší obůrce (850 m), lázeňské kolonádě (1,1 km) či Zpívající fontáně (1,2 km). K nejnavštěvovanějším atrakcím celého kraje patří také Park Bohemium (3,1 km) s desítkami do detailu vyvedenými modely nejznámějších staveb České republiky. Za krásnými výhledy na lázeňské město se vydejte na Mescéryho vyhlídku (1,6 km) nebo rozhlednu Hamelika (2,5 km).

A zůstat nemusíte jen u jedněch lázní, k výletů lákají i další oblíbený lázeňská města v okolí, zejména Konstantinovy Lázně (33,7 km), Františkovy Lázně (39,6 km) a Karlovy Vary (47 km). Nebo si udělejte výlet po historických památkách, na dosah budete mít třeba zámek Kynžvart (10,2 km), svého času sídlo knížete Metternicha, zámek a hrad Bečov (28,3 km), či klášter Teplá (18,2 km) s více než 800letou tradicí. Oblíbeným cílem výletů je také hrad Loket (35 km) s jedinečnou expozicí o útrpném právu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z krásných pokojů s výhledem na panorama Mariánských Lázní a WiFi připojením. Pokoje Superior jsou světlé a prostorné, mají satelitní televizi, telefon, trezor, župan a pantofle k zapůjčení, set na přípravu kávy i čaje a samozřejmě i vlastní koupelnu s vanou. Pokoje De Luxe jsou luxusnější a nově zrekonstruované, navíc poskytují minibar.

Na čem si pochutnáte?

Restaurant Gourmet se specializuje na českou i mezinárodní kuchyni. K dispozici je také nový Vinný koktejlový bar.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si užijete také dostatek odpočinku. K dispozici je tu finská sauna, kosmetický salon a také lázně, kde si můžete dopřát řadu procedur jako jsou masáže, koupele, obklady, plynové injekce, inhalace, oxygenoterapie a další. K procedurám se využívají vzácné mariánskolázeňské zdroje – léčebné prameny a rašelina.

Spa Hotel Děvín ***superior

Spa Hotel Děvín ***superior

Příkrá 618/2a , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Reprezentativní organizace odborových organizací skupiny SPG, a.s. IČ: 27450201


+420 354 470 400

reservations@spahoteldevin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 225 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Placené parkování na poptávku předem

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
1,1 km
Běžkování
1,7 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské LázněTip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Park Boheminium
Park Boheminium
Městský bazén
Městský bazén