Vydejte se do hlavního města - Prahy a ubytujte se rovnou v centru. Luxusní Hotel Occidental Praha Five **** nabízí ubytování v pokojích Superior, chutné snídaně formou bufetu, ale také dostatek vyžití. Najdete tu saunu, relaxační zónu i skvěle vybavené fitness centrum. Čeká vás i welcome drink a káva a čaj na pokoji bez omezení.

O ubytování

Hotel Occidental Praha Five **** je okouzlující moderní hotel ideální jako výchozí bod pro poznávání Prahy. Najdete ho v části Praha 5 – Smíchov nedaleko autobusové a tramvajové zastávky, jen o kousek dál je i zastávka metra Anděl. Vydejte se do OC Nový Smíchov (600 m), ke krásné Vile Bertramce či na Malostranský hřbiton (1,3 km), nebo vyrazte do historického centra (4 km), kde na vás čeká Staroměstské náměstí s orlojem, Tančící dům, Vyšehrad, Pražský hrad a jiné slavné památky.

Na historické monumenty vás příliš neužije? Praha nabízí i spoustu zábavných atrakcí a různorodé možnosti vyžití. Pokud dáváte přednost kultuře, doporučujeme navštívit nově zrekonstruované Národní muzeum (4 km), Národní technické muzeum (7,5 km), Muzeum fantastických iluzí (3 km) nebo třeba muzeum voskových figurín Madame Tussaud (8,9 km). Pobyt si můžete zpestřit také představením ve slavných divadlech, jako je Národní divadlo (2,6 km), Žižkovské divadlo Járy Cimrmana (5,4 km) či divadlo Bez zábradlí (3,1 km).

Vyhledávanými turistickými cíli jsou také zoologická a botanická zahrada v Troji (11,2 km). Na vodní radovánky i relax ve wellness je perfektní Aquapalace Praha (18,2 km) – největší vodní svět ve střední Evropě. Notnou dávku adrenalinu zase si užijete ve větrném tunelu Hurricane Factory (16,2 km). A pokud se do Prahy vydáte v zimním období, rozhodně nesmíte vynechat návštěvu vánočních trhů, které rozzáří a provoní hned několik historických náměstí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 134 moderně vybavených pokojů, které nabízí naprostý komfort a klid. K dispozici budete mít WiFi připojení, satelitní televizi, klimatizaci, varnou konvici a samozřejmě také vlastní útulnou koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je Restaurace Vltava, ve které si pochutnáte na delikatesách mezinárodní kuchyně. V létě jistě přijde vhod i terasa, na které probíhá grilování. Máte chuť na drink či kávu? Zajděte do Lobby baru, který se pyšní bohatou nabídkou vín, koktejlů, piv a další lihovin. Jeho součástí je také terasa.

Kde budete relaxovat?

Pokud máte rádi aktivní odpočinek jistě vás potěší bohatě vybavené fitness centrum. Dáváte přednost poklidnější relaxaci? Využijte saunu a relaxační zónu. Dopřát si tu můžete také uvolňující thajskou masáž.

Hotel Occidental Praha Five ****

Hotel Occidental Praha Five ****

Radlická 3276/46 , Praha 5 Smíchov
Česká republika

Provozuje společnost:
2. DSP, s.r.o. IČ: 25614207


+420 296 772 406

prahafive.res@occidentalhotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domácí mazlíček
za 890 Kč/noc - Jen psi do 12 kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování 500 Kč/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
13,7 km