Užijte si pobyt jen kousek od Karlových Varů v pohodovém Pensionu Lukas. Čeká vás tu ubytování v útulném pokoji, každé ráno servírované snídaně, případně také večeře, a vstup na 90 minut do wellness centra v historických Alžbětiných Lázních, které najdete v centru města.

O ubytování

Pension Lukas se nachází v okrajové části Karlových Varů a nabízí klidné ubytování v blízkosti lesa a řeky Ohře. Během pobytu v nejznámějších českých lázních byste se rozhodně měli projít přes karlovarské promenády. Od Sadové a Mlýnské kolonády (6 km) se přes Tržní kolonádu dostanete až k vyhlášené Vřídelní kolonádě (7 km) se slavným pramenem Vřídlo. Netradičním zážitkem je exkurze do podzemí Vřídelní kolonády.

Pokud se zajímáte o architekturu, udělejte si procházku k ikonické stavbě Hotelu Pupp (7 km). Krásné výhledy na lázeňské městečko se vám naskytnou z mnoha vyhlídek, jako je například Jelení skok (6,5 km), Pozorovatelna u Linharta (3 km) nebo rozhledna Diana (6 km). Pobyt si můžete zpestřit také prohlídkou Muzea Jana Bechera (6,5 km) nebo Sklárny Moser (3 km). Zimní pobyt si můžete zpestřit na svazích skiareálů Merlín (18 km), Boží Dar (32 km) nebo Klínovec (36 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním pokoji či apartmánu s vlastní koupelnou. K dispozici budete mít WiFi připojení, televizi, minibar a fén.

  • Pokoj č.1 je dvoulůžkový, vybavený manželskou postelí a pracovním stolem. V koupelně je sprchový kout.

  • Pokoj č.2 nabídne dvoulůžkovou postel a samostatné jednolůžko, k vybavení patří i psací stůl. V koupelně najdete sprchový kout.

  • Pokoj č.3 disponuje dvoulůžkovou postelí, samostatným jednolůžkem, psacím stolem a koupelnou se sprchovým koutem.

  • Apartmán č.4 a 5 se skládá ze dvou samostatných pokojů, v jednom najdete manželskou postel, ve druhém jednolůžko. Nechybí psací stůl a koupelna se sprchovým koutem.

  • Pokoj č.6 je prostorný, vybavený manželskou postelí, jednolůžkem a stolkem s posezením. Na rozdíl od většiny ostatních pokojů má koupelnu s vanou.

  • Pokoj č.7 zaujme zejména rohovou vanou v koupelně. Jinak jde o standardní dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a stolem.

  • Pokoj č.8 ubytuje dvě osoby na manželské posteli, v koupelně má sprchový kout a nepostrádá pracovní stůl.

  • Apartmán č.9 a 10 ubytuje až 6 osob. Má koupelnu se sprchou, samostatné WC a malou chladničku. Skládá se z ložnice s manželskou postelí a pokoje se 4 jednolůžky.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu si pochutnáte na poctivé domácí kuchyni. Díky skvělé poloze blízko Karlových Varů navíc budete mít ideální příležitost otestovat oblíbené podniky ve městě.

Kde budete relaxovat?

Za relaxací vyrazte do Alžbětiných Lázní v centru Karlových Varů. Pod jednou střechou zde najdete plavecký bazén, relaxační bazén, infrasaunu, solnou jeskyni a další. Budova lázní je navíc jednou z nejkrásnějších ve městě.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je před pensionem dětské hřiště s houpačkami, lanovkou a pískovištěm.

Něco navíc

Na zahradě je možné si zahrát stolní tenis, grilovat či posedět u táboráku. Součástí hotelu je také malé fitness, které mohou hosté využívat.

Pension Lukas

Pension Lukas

Slovanská 78 , Karlovy Vary - Tašovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Andrea Ivanová IČ: 64850111


+420 774 256 944

pensionlukas@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5 km
Vzdálenost od lázní
5,7 km
Zastávka
80 m

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Alžbětiny lázně
Alžbětiny lázně
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera