Pavlov Spa Hotel leží v centru Karlových Varů přímo naproti Sadové kolonádě a Dvořákových sadů. Užijete si tu komfortní ubytování, chutnou stravu ve formě rozšířené plné penze (snídaně, obědy a večeře), ale také parádní relaxaci. V ceně balíčku je vstupenka do Alžbětiných lázní, neomezené využití hotelové sauny a také parádní procedury - částečná masáž a perličková koupel.

O ubytování

Pavlov Spa Hotel najdete v nádherné secesní budově na břehu říčky Teplá v samotném srdci Karlových Varů. Díky jeho poloze na začátku lázeňské zóny budete mít snadno na dosah to nejlepší, co nejkrásnější české lázně nabízejí.

Přímo naproti hotelu se na druhém břehu řeky nachází Dvořákovy sady (100 m), které jsou perfektním začátkem procházky po lázeňských krásách. Na tento park postupně navazují Sadová kolonáda (200 m), Mlýnská kolonáda (400 m), Zámecká kolonáda (700 m) a Tržní kolonáda (800 m). Na závěr vás čeká nejslavnější Vřídelní kolonáda (900 m), kde můžete ochutnat ikonický pramen Vřídlo prýštící do výšky 12 metrů. Nevšedním zážitkem je exkurze do podzemí kolonády, která začíná právě zde.

Po malebné přírodě v okolí vás provedou četné turistické trasy, po kterých se dostanete k mnoha vyhlídkovým místům, jako je například vyhlídka Petra Velikého (1,5 km), vyhlídka Karla IV. (2,7 km) nebo vyhlídka Tři kříže (2,1 km). Krásným cílem výletu je kopec Diana (2,5 km), na jehož vrcholu je oblíbená rozhledna, motýlí dům a restaurace. Komu by se nechtělo krátký výšlap absolvovat, může zvolit cestu lanovkou, jejíž nástupní stanice je na konci lázeňské zóny.

Zajímavých míst k návštěvě je i okolí Karlových Varů. Pěknými výletními cíli jsou například hrad Loket (15 km), Božídarské rašeliniště (35 km) nebo historické město Jáchymov (28 km) s Muzeem královská mincovna a několika tematickými naučnými stezkami v okolí.

V zimě si můžete z relaxační atmosféry lázeňského města odskočit na lyže nebo běžky. Z Karlových Varů to totiž není daleko do ski areálů v Jáchymově (21 km), Božím Daru (27 km) nebo na Klínovci (31 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně vybaveném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. V pokoji najdete kromě pohodlné postele satelitní televizi, WiFi připojení, minibar a posezení.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné restauraci s letní terasou a krásným výhledem do zeleně na vás čekají skvělé gastronomické zážitky od rána do večera. Dokonalým startem každého dne pobytu bude bohatá bufetová snídaně s pestrým výběrem teplých i studených snídaňových pokrmů. Součástí balíčku je také lehký oběd v podobě polévky, salátu a dezertu. Den pak zakončíte servírovanou večeří s možností výběru hlavního chodu ze 4 variant. Během večeří je navíc k dispozici salátový bufet.

Na vynikající kávu, zákusek a alko či nealko nápoje můžete během dne skočit do hotelového lobby baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si odpočinete ve finské sauně, anebo při jedné z řady procedur. V nabídce jsou například léčebné koupele, elektroléčba, zábaly, plynové injekce, masáže a další.

Pavlov Spa Hotel

Pavlov Spa Hotel

I.P. Pavlova 71/9 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 353346609

reservation@hotelpavlovkv.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,1 km