Vydejte se do Českého ráje a navštivte Jičín i řadu krásných hradů, například Kost, Trosky a Drábské světničky. V Hotelu Český Ráj *** si kromě skvělého ubytování a polopenze užijete také pořádnou porci relaxace. Těšte se na pivní koupel, teplý zábal, hodinu ve vířivce, ale také na tematické občerstvení a džbán piva. Čeká vás tu i domácí kuchyně, domácí prostředí a osobní přístup.

O ubytování

Hotel Český Ráj *** najdete přesně tam, kde byste podle jeho názvu očekávali, tedy v krásném Českém ráji. Konkrétně leží v obci Libošovice v blízkosti Hradu Kost (2,4 km), loveckého zámečku Humprecht (2,9 km), hradu Trosky (9 km), Příhrazských skal (17 km), ale také další hradů – Drábské světničky (15,5 km) či Valdštejn (13,9 km), případně zříceniny hradu Valečov (13,8 km).

Na dosah budete mít také Hruboskalsko se zámkem Hrubá Skála (11,2 km) a krásné město Jičín (18 km). Tam si užijete zábavu v Aquacentru Jičín, něco zajímavého se dozvíte v Muzeu hry a Valdštejnově muzeu a můžete si projít i Rumcajsovu stezku z Mladějova do Jičína nebo kratší Cipískův okruh. Za vidění stojí Les Řáholec, který jistě znáte z pohádek o Rumcajsovi, nebo Ostruženské rybníky (14,7 km).

V zimě si pobyt můžete zpestřit lyžováním ve ski areálu Máchovka v Nové Pace (33,7 km) se 3 sjezdovkami a více než 20 km bežkařských tratí, ski areálu Struhy (17,1 km), Lyžařském areálu V Popelkách (21,5 km) se skokanským můstkem a dalších centrech.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních moderních pokojích, ve kterých je připravena pohodlná postel, posezení a dostatek úložného prostoru. Na pokoj je možné umístit jednu či více přistýlek, a tak na pobyt můžete vyrazit i s dětmi. Ve vlastní koupelně najdete sprchový kout.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové hotelové restauraci si pochutnáte na kontinentálních snídaních a večeřích. Zajít sem však můžete i během dne - na něco k pití, kávu se zákuskem či oběd.

Kde budete relaxovat?

Největším lákadlem hotelu je právě jeho wellness zóna. Najdete tu dvě pohodlné vany, ve kterých si dopřejte koupel dle výběru. Nejoblíbenější je pivní koupel s občerstvením v podobě uzenin a džbánku piva. Na paty jí však šlape i sladká čokoládová koupel, zvolit si můžete i vinnou, relaxační nebo pohybovou bylinkovou. Ve wellness najdete také vířivku a kdyby vám to bylo málo, za doplatek si vyberte jednu z mnoha masáží.

Hotel Český Ráj ***

Hotel Český Ráj ***

Libošovice 30 , Libošovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Jakub Pošepný IČ: 75199441


733 436 573

pivnilazneceskyraj@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
50 m
Sjezdovka
18 km
Běžkování
18 km

Tipy na výlet

Český ráj

Český ráj Tip na výlet

Krásné výhledy, skalní města se stržemi, spousta hradů, zámků a jiných zajímavostí - to vše je důvodem, proč byl region Český ráj zařazen mezi geoparky UNESCO a jeho část je nejstarším CHKO v České republice (vyhlášen v roce 1955). Těšit se můžete na Zlatou stezku Českého ráje, která vás dovede k velkému množství zdejších turistických skvostů.

Co nevynechat při návštěvě Českého ráje:

  • Prachovské skály
  • Hruboskalské skalní město
  • hrad Valdštejn
  • Vydejte se i do Klokočských skal, na rozhlednu Hlavatice a za Rumcajsem, Mankou a Cipískem do Jičína.

Zapomenout byste neměli ani na symbol celého regionu - pohádkový hrad Trosky, kde se natáčela pohádka Princ a Večernice, Pohlaď kočičce uši a Máj. Cyklisté navíc jistě ocení, že je Český ráj prošpikovaný cyklostezkami, které vedou překrásným a unikátním terénem.

Více informací
Hrad Valdštejn
Hrad Valdštejn
Hrad Trosky
Hrad Trosky
Prachovské skály
Prachovské skály