Luhačovice jsou jedny z nejoblíbenějších lázní na Moravě, navštivte je také! V Penzionu Oáza vás čeká skvělá snídaně i útulné pokoje. Budete ubytovaní jen pár minut chůze od Luhačovického zámku a dalších zajímavých monumentů. Navíc si užijete vstup na městskou plovárnu s mnoha vodními atrakcemi a 50% slevu na další vstupy. A vyrazit můžete i na lyže, jen 550 metrů od hotelu na vás čeká kopec Lužné s lyžařským vlekem.

O ubytování

Penzion Oáza se nachází přímo na hlavní třídě Luhačovic nedaleko vlakového i autobusového nádraží. Ani ne za 10 minut dojdete k luhačovickému zámku s krásným parkem a ještě blíže budete mít Minigalerii rozhleden (300 m) nebo Muzeu Luhačovického Zálesí (400 m). Při návštěvě lázeňského města si samozřejmě musíte udělat procházku po Lázeňském náměstí a kolonádě (1,2 km) a ochutnat minerální prameny Vincentku, Ottovku nebo pramen Dr. Šťastného. K návštěvě láká také Lázeňský park (1,8 km) a Japonská zahrada (1,7 km).

V létě si užijete koupání na městské plovárně (750 m) nebo v luhačovické přehradě (3,3 km). V jejím okolí potom najdete in-line stezku, cyklotrasu a naučný chodník s informačními panely, ze kterých se dočtete více informací o vodní nádrži a její historii. Na aktivní jedince čeká Stezka zdraví (3,8 km), kde si mohou zacvičit na 10 venkovních posilovacích strojích. Přehrada nezůstává ladem ani v zimě, zamrzlá hladina je perfektním přírodním kluzištěm. A za zimními sporty nakonec nemusíte ani na přehradu, jen 550 m od hotelu najdete lyžařský vlek na kopci Lužné.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji Standard s praktickým a komfortním vybavením. Vyspíte se na pohodlné manželské posteli a k dispozici budete mít televizi, připojení k WiFi, ledničku, šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Pro bezbariérový přístup si vyžádejte pokoj v přízemí.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je restaurace, kde si pochutnáte regionálních jídlech, mezinárodních pokrmech a specialitách z masa domácí kvality. Bohatý je také sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů, víno si vyberete přímo z vinotéky penzionu. Dále je v penzionu cukrárna, bufet a zahrádka, kde se v letních měsících griluje a pořádají se zde večery s živou hudbou.

Penzion Oáza

Penzion Oáza

Masarykova 976 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
HUKOL, společnost s ručením omezeným IČ: 44004761


+420 608 976 976

oaza.luhacovice@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
0,3 km