Ubytujte se v klidné okrajové části Františkových Lázní ve stylovém Penzionu U Námořníka. Kromě tematicky vybavených pokojů se těšte na spoustu zábavy. V létě se můžete osvěžit v koupacím jezírku, slunit na lehátkách, grilovat, anebo si zasportovat. Pro děti je připraveno parádní dětské hřiště i vnitřní koutek.

O ubytování

Penzion U Námořníka najdete na okraji Františkových Lázní, patří k němu rozlehlá zahrada, takže zde mají hosté dostatek soukromí a děti se zase mají kde vyřádit. Zároveň však budete mít na dosah spoustu krásných míst a památek. Projděte se kolem Mlýnského rybníka a Stodolského potoka (1,7 km), vydejte se do centra Františkových Lázní (2,2 km) s Novou kolonádou, Městským muzeem a několika léčebnými prameny. Určitě nevynechejte ani Aquaforum, kde si můžete odpočinout v bazénech. Jen 3 km vzdálený je Lesopark Amerika se stejnojmennou rezervací a rybníkem. Hrad Vildštejn je vzdálený 6 km.

Kde budete spát?

Celkem je tu k dispozici 6 kajut, tedy pokojů. 3 dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, 2 apartmá a 1 rodinný pokoj, do těch je možné umístit až 4 přistýlky. Pokoje jsou vybaveny pohodlnými lůžky, televizí, WiFi připojením, rozkládací pohovkou a vlastní koupelnou se sprchovým koutem či vanou. V apartmánech je navíc také plně vybavený kuchyňský kout (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, apod.).

Na čem si pochutnáte?

Pobyt je bez stravy, ale kdykoli si v penzionu můžete připravit kávu, zakoupit chlazené nápoje či připravit něco dobrého ve společné kuchyni. V zahradě zase najdete pergolu s grilem.

Kde budete relaxovat?

Dokonalou relaxaci si užijete ve venkovní zahradě plné lehátek a laviček. Je zde také koupací jezírko, ve kterém se skvěle osvěžíte.

Cestujete s dětmi?

Ve společenské místnosti se nachází dětský koutek plný hraček. Venku zase parádní dětské hřiště s pískovištěm, trampolínou a dřevěným hradem.

Penzion U Námořníka

Penzion U Námořníka

Družstevní 202/7 , Františkovy Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
SRUBMONT Forest s.r.o. IČ: 05359911


602 374 399

info@penzionunamornika.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
2,6 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
2,5 km