Poznejte krásy Českého ráje a jeho okolí a ubytujte se v Parkhotelu Skalní město *** uprostřed Prachovských skal. Těšte se na mezinárodní a místní kuchyni formou polopenze a konzumaci kvalitních španělských - bílých a červených vín k večeři neomezeně. Hotel disponuje také bohatým wellness, doporučujeme využít výrazné slevy 50 % na vířivku.

O ubytování

Parkhotel Skalní město *** se nachází v těsném sousedství Prachovských skal (780 m) a Oborského rybníku (1,7 km) v Českém ráji. Poznejte toto romantické místo u Pařezské Lhoty plné skalních věží, vyhlídek a hradů. Výjimečné kouzlo mají Prachovské skály v zimě, kdy si pobyt zde můžete zpestřit také lyžováním ve ski areálu Máchovka v Nové Pace (23 km) se 3 sjezdovkami a více než 20 km bežkařských tratí..

Kromě krás pískovcových skalních měst můžete objevovat i další zajímavá místa místa v okolí hotelu: hrad Trosky (12 km), zařazený mezi národní kulturní památky, hrad Kost (16 km), coby jeden z nejzachovalejších středověkých hradů v České republice, nebo malebné historické město Jičín (7 km). Tam si užijete zábavu v Aquacentru Jičín, něco zajímavého se dozvíte v Muzeu hry a Valdštejnově muzeu a můžete si projít i Rumcajsovu stezku z Mladějova do Jičína nebo kratší Cipískův okruh.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Pokoje jsou vybavené manželským lůžkem nebo oddělenými postelemi. Ze všech pokojů je výhled na překrásnou přírodu v okolí hotelu, v případě potřeby vám ale na pokoj bude umístěna i televize.

Za příplatek je k dispozici také pokoj Lux, ten je prostornější, s větší koupelnou a kromě postele v něm najdete také posezení s křesílky, LCD televizi, malou lednici a set na přípravu kávy a čaje.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci ochutnáte pokrmy z tradiční české a mezinárodní kuchyně i výtečné dezerty. Osvěžit se můžete čepovaným pivem či nealkoholickým nápojem, v nabídce nechybí ani kvalitní vína a destiláty. S kávou či něčím říznějším k pití si v teplejších měsících posedíte na slunné venkovní terase.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru si můžete dopřát relaxaci ve vířivce kombinující podvodní vzduchovou masáž a masáž vodním proudem, odpočinek v sauně, parafínové a rašelinové zábaly, koupele, masáže a další procedury.

Cestujete s dětmi?

Součástí hotelu je dětský koutek i hřiště.

Něco navíc

V hotelu je možné vypůjčit si elektrokola na půl dne nebo rovnou celodenní výlet.

Na víceúčelovém hřišti v areálu hotelu si zahrajete volejbal, nohejbal, badminton a tzv. líný tenis. Vhodné místo se najde i pro fotbal a ping pong.

Parkhotel Skalní město ***

Parkhotel Skalní město ***

Pařezská Lhota 34, Holín , Jičín
Česká republika

Provozuje společnost:
LIONS - školicí středisko Nesuchyně, s.r.o. IČ: 28510046


+420 737 544 445

recepcepsm@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1,9 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
14,2 km
Běžkování
14,2 km

Tipy na výlet

Český ráj

Český rájTip na výlet

Krásné výhledy, skalní města se stržemi, spousta hradů, zámků a jiných zajímavostí - to vše je důvodem, proč byl region Český ráj zařazen mezi geoparky UNESCO a jeho část je nejstarším CHKO v České republice (vyhlášen v roce 1955). Těšit se můžete na Zlatou stezku Českého ráje, která vás dovede k velkému množství zdejších turistických skvostů.

Co nevynechat při návštěvě Českého ráje:

  • Prachovské skály
  • Hruboskalské skalní město
  • hrad Valdštejn
  • Vydejte se i do Klokočských skal, na rozhlednu Hlavatice a za Rumcajsem, Mankou a Cipískem do Jičína.

Zapomenout byste neměli ani na symbol celého regionu - pohádkový hrad Trosky, kde se natáčela pohádka Princ a Večernice, Pohlaď kočičce uši a Máj. Cyklisté navíc jistě ocení, že je Český ráj prošpikovaný cyklostezkami, které vedou překrásným a unikátním terénem.

Více informací
Prachovské skály
Prachovské skály
Hrad Valdštejn
Hrad Valdštejn
ZOO Dvůr Králové
ZOO Dvůr Králové