Užijte si pobyt v Novém Městě nad Metují v Hotelu Rajská zahrada ****, v místě, kde to nemáte daleko jak k historickým, tak přírodním či kulturním krásám Česka. Po přivítání lahví sektu si užijete 2 dvouhodinové vstupy do hotelového wellness i neomezený vstup do vířivky a sauny, relaxační koupel, skvělé snídaně každý den a odpolední dezert s kávou.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Rajská zahrada **** se nám zapíše do paměti jako hotel s tím nejkrásnějším výhledem. Báječné wellness, skvělá restaurace a poloha přímo v srdci Orlických hor – to je kombinace, která prostě nemůže zklamat. Relax v hotelové wellness zóně s vířivkou, bazénem a parní saunou jsme prokládali výlety za atraktivními turistickými cíli v okolí. Třešničkou na dovolenkovém dortu byl welcome drink na pokoji a káva s lahodným dezertem. A tak jsme tu prožili odpočinek opravdu jako v rajské zahradě!” Přečtěte si celou recenzi

Aneta Šmejcová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Září 2023

O ubytování

Přepychový čtyřhvězdičkový Hotel Rajská zahrada s veškerým vybavením najdete v Novém Městě nad Metují, jen 100 metrů od kostela Nejsvětější Trojice a 200 metrů od historického Husova náměstí. V jeho blízkosti najdete i známá místa z knih Boženy Němcové, Babiččino údolí (13,5 km) i Zámek Ratibořice (14,7 km). Zároveň vás od vodní nádrže Rozkoš dělí jen 6 km a do nejbližších lyžařských areálů v Deštné v Orlických horách nebo v Olešnici v Orlických horách budete mít jen 15 km.

Kde budete spát?

Odpočiňte si v jednom z 24 pokojů, kdy máte na výběr, zda vám bude stačit Standard, anebo některý z lepší kategorie. Každý pokoj Standard je vybaven barevnou LCD televizí, WiFi připojením, minibarem, trezorem, pracovním stolem a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. V několika z nich najdete také pohovku, kterou je možno použít jako přistýlku.

Z pokojů Superior se vám naskytne nádherný výhled do údolí řeky Metuje, hotelovou zahradu a historické centrum města. Kromě toho však v tomto rozlehlém typu pokoje najdete v koupelně hydromasážní vanu.

Pro ty nejnáročnější jsou zde k dispozici v samostatné budově apartmány Exclusive. Jsou jen 3, ale zato každý opravdu výjimečný. Vybaveny jsou podle jiného patrona, vždy však v tom nejluxusnějším slova smyslu.

Jeden pokoj je uzpůsoben handicapovaným osobám.

Na čem si pochutnáte?

Skvělá hotelová restaurace s výhledem do údolí připravuje jak domácí, tak i mezinárodní jídla se zaměřením na zdravou a ekologickou kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Navštivte během svého pobytu i hotelové wellness centrum, taktéž s krásnou vyhlídkou na okolí. Těšit se můžete na bazén s protiproudem a chrličem vody, vířivku, saunu a parní sauny.

Hotel Rajská zahrada ****

Hotel Rajská zahrada ****

Komenského 70 , Nové Město na Metují
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Rajská zahrada s.r.o. IČ: 28314999


+420 773 777 773

recepce@hotelrajskazahrada.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
6 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
15 km

Tipy na výlet

Babiččino údolí v Ratibořicích

Babiččino údolí v RatibořicíchTip na výlet

Přeneste se do románu Boženy Němcové. V nádherném Babiččině údolí najdete všechna místa, kde se děj odehrává. Na začátku údolí navštivte sousoší dětí a babičky, pokračovat můžete po na Ratibořický zámek k paní kněžně, nebo k roubené chalupě Staré bělidlo. Nechybí také Viktorčin splav, který ale dnes najdeme už jen v novodobé betonové podobě. Údolím vás provede také naučná stezka.

ZOO Dvůr Králové
ZOO Dvůr Králové
Deštné v Orlických horách
Deštné v Orlických horách
Hospital Kuks
Hospital Kuks