Karlovy Vary by měl každý navštívit minimálně jednou za život. Ať už pro léčebný pobyt, nebo jen tak na oddych. A když už, tak pořádně – rovnou z hotelu, kde se o vás postarají jako o knížectvo. Krásný, moderní Spa Hotel Iris **** v samém centru lázeňské zóny vám má rozhodně co nabídnout – neomezené wellness a bazén po celou dobu pobytu v měkoučkém županu, několik procedur a slevy na další, bohatou polopenzi v moderní restauraci, a to všechno blízko karlovarským památkám a lázeňským parkům.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt ve Spa Hotelu IRIS jsme si užili na maximum. Hotel byl v příjemné klidné lokalitě a zároveň kousek od samotného centra lázní. Na pokoji s moderním zařízením a balkonem jsme si skvěle odpočinuli. Na stravu v podobě bufetových snídaní a večeří jsme se vždycky těšili a pokaždé jsme se skvěle najedli. Od pobytu v lázních jsme očekávali, že si pořádně odpočineme, a to se také splnilo. Menší, ale skvěle vybavené wellness i špičkové procedury nám moc prospěly. Možnosti výletů jsou v Karlových Varech opravdu bohaté a doporučujeme při nich ochutnat skvělé karlovarské oplatky.” Přečtěte si celou recenzi

Lukáš Fecko - Vedoucí IT týmu
Osobně ověřeno v: Květnu 2022

O ubytování

Karlovy Vary se můžou pochlubit dalším krásným, luxusním, nedávno zrekonstruovaným wellness hotelem se širokým spektrem vyžití a perfektní polohou. Spa Hotel IRIS **** najdete v blízkosti nádherných Dvořákových sadů, oblíbené Mlýnské kolonády, slavného pramene Vřídlo (600 m) a majestátního kostela sv. Petra a Pavla. Po procházce po kolonádě můžete zamířit k impozantní budově grandhotelu Pupp (1 km), od které je možné vyjet lanovkou k rozhledně Diana (2 km). Doporučujeme navštívit také sklárnu Moser (4 km) nebo muzeum Becherovky (1 km). Pobyt v zimě si můžete zpestřit lyžováním ve skiareálech na Božím Daru (30 km), na Klínovci (32 km) nebo v Jáchymově (24 km).

Kde budete spát?

Ve svém pokoji najdete vše, co byste od čtyřhvězdičkového hotelu v renomovaných Karlových Varech mohli chtít a očekávat. V dvoulůžkovém pokoji najdete SAT TV s plochou obrazovkou, WiFi připojení, telefon s možností přímé volby, ledničku, trezor, psací stůl, vlastní koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem, WC a fénem. K dispozici jsou pak i župany a přezůvky a za příplatek si můžete vyžádat pokoj s balkónem a výhledem na město.

Na čem si pochutnáte?

Krásná hotelová restaurace Spa Hotelu IRIS **** s předzahrádkou nabízí širokou paletu místních, českých a mezinárodních jídel připravované ve spolupráci s lékařem a dietetikem. Snídaně a bohatou nabídku salátů během případných obědů a večeří si můžete vychutnat dle libosti díky švédským stolům.

Kde budete relaxovat?

Pobyt v hotelu je určený jak pro dlouhodobou lázeňskou léčbu, tak i relaxační víkendové wellness pobyty. Najdete zde totiž léčebné a rehabilitační balneocentrum s rehabilitačními vanami určenými pro vodoléčbu a zónami pro termoterapie, elektroterapie, relaxační procedury a mnohé další. Ve wellness části budete moci využívat krytý bazén se slanou vodou a protiproudem, solnou jeskyni, finskou a parní saunu a vířivku.

Něco navíc

Poseďte s knihou, novinami, nad společenskými hrami nebo jen tak s přáteli či drahou polovičkou v Iris Clubu, útulné zóně s pohodlnými křesly, krbem a knihovnou s bohatým výběrem knih.

Spa Hotel IRIS ****

Spa Hotel IRIS ****

Sadová 866/39 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
VIN – CORFU company s.r.o. IČ: 28028163


+420 351 172 721

marketing.manager@irishotel.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 290 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy VaryTip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera