Udělejte si výlet do Jižních Čech – přivítá vás rodinný Hotel Myslivna *** přímo v centru Třeboně, jen kousek od zámku. Jedná se o ideální ubytování pro všechny milovníky pohodlí, historických památek a dobrého jídla. Kromě chutné polopenze vás čeká také vstup do bazénu AquaViva v lázních Aurora a solná jeskyně.

O ubytování

Hotel Myslivna *** stojí mezi náměstím a pivovarem v centru města Třeboň. Všechna historická, kulturní i gastronomická lákadla tak budete mít na dosah ruky. Například Masarykovo náměstí (200 m) s radnicí a měšťanskými domy, třeboňský zámek (600 m) s krásným zámeckým parkem, který patří k největším komplexům svého druhu v republice, či zmíněný pivovar Regent (650 m), kde se můžete zúčastnit komentované prohlídky. K rybníku Svět to navíc budete mít jen 650 m.

Nenáročný rovinatý terén zde láká v letních měsících také k cyklistice a okolní rybníky k rybaření. Vyrazit můžete doslova na Cestu kolem Světa – v tomto případě naučnou stezkou kolem rozlehlého rybníka. Zajímavosti o Třeboňsku se dozvíte také na naučné stezce Velký Lomnický. Nebo si udělejte výlet do Lužnice s Digitálním skanzenem Ludmila (7,6 km). A aktivního vyžití se nemusíte vzdávat ani v zimě – k nejbližšímu lyžařskému středisku Hradiště dostanete do 30 minut autem. Krásy regionu navíc můžete objevovat i na běžkách.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních dvoulůžkových a třílůžkových pokojů s televizí, WiFi připojením a lednicí. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace je proslulá vynikající domácí kuchyní a je vyhledávaným místem gurmánů z okolí Třeboně. Velká nabídka jídel se zaměřuje zvláště na zvěřinové speciality a staročeské pochoutky z čerstvých ryb.

Kde budete relaxovat?

Po aktivním dni si můžete odpočinout v hotelové solné jeskyni. Za pořádným relaxem pak vyrazte do lázní Aurora s vnitřními i venkovními bazény, saunovým světem, fitness centrem a nabídkou wellness procedur.

Něco navíc

Pokud se rozhodnete Třeboňsko poznávat na kole, jistě vás potěší hotelová uzamykatelná úschovna kol.

Hotel Myslivna ***

Hotel Myslivna ***

Rožmberská 33 , Třeboň
Česká republika

Provozuje společnost:
RODINNÝ HOTEL MYSLIVNA s.r.o. IČ: 28076982


+420 724 599 976

info@myslivna.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 130 Kč/den

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
21 km
Běžkování
21 km

Tipy na výlet

Třeboň

Třeboň Tip na výlet

Třeboň láká návštěvníky krásným historickým centrem a také mnoha dalšími památkami. Nejvýznamnějším objektem na Masarykově náměstí je radnice z roku 1566, ke které patří také architektonicky zajímavá 31 metrů vysoká věž s ochozem, hodinami a cibulovitou střechou s lucernou.

Dominantou města je rozhodně renesanční zámek se zahradami, jehož bohaté interiéry si můžete prohlédnout na třech prohlídkových trasách.

Na procházku se můžete vydat po naučné stezce kolem rybníka Svět, který je skvělým místem pro turistiku, cykloturistiku i odpočinek. Na druhém břehu vás poté čeká novogotická Schwarzenberská hrobka.

Rybník Svět vybudoval Jakub Krčín z Jelčan a Sedlčan v 16. století. Dnes zde kromě jeho sochy najdete také dvě pláže se sportovním areálem i dětským hřištěm.

Více informací
Zámek Třeboň
Zámek Třeboň
Muzeum veteránů Nová Bystřice
Muzeum veteránů Nová Bystřice
Hopsárium
Hopsárium