Lázeňský pobyt v Karlových Varech si užijete o to víc, když pro vás mají v Hotelu Růže **** připravených rovnou 5 léčebných a wellness procedur. Kromě toho se těšte na welcome drink, kávu se zákuskem, košík s ovocem a výtečnou polopenzi. Navíc budete jen pár kroků od malebných kolonád a krásného městského lesoparku.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt v Hotelu Růže **** jsme si skvěle užili. Hotel se nachází v dobré lokalitě s možností parkování přímo u budovy. Personál byl velmi milý a vnímavý k potřebám hostů. Velkým pozitivem je pestrá nabídka relaxačních a ozdravných procedur, které jsou prováděné na vysoké úrovni (zejména masáž zad byla opravdu příjemná). Snídaně i večeře byly velmi chutné, pestré a čerstvé. V pokoji nám k naprostému komfortu nic nechybělo, interiéry jsou navíc dobře udržované, i když není vybavení úplně nejnovější. Do hotelu bych se určitě rád ještě vrátil.” Přečtěte si celou recenzi

Nikodem Jacuk - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2023

O ubytování

Hotel Růže **** se nachází v samotném srdci Karlových Varů. Stačí přejít Lázeňský most a ocitnete se na Sadové kolonádě (100 m). Podél říčky Teplá se pak dá pokračovat přes Mlýnskou a Tržní kolonádu (300 m) až k nejslavnější Vřídelní kolonádě s pramenem Vřídlo (500 m). Zde je možné absolvovat zajímavou exkurzi do podzemí Vřídelní kolonády. Pokud půjdete podél řeky ještě dál, dojdete až k nádherné budově grandhotelu Pupp, která je jedním ze symbolů tohoto lázeňského města. Jako na dlani uvidíte Karlovy Vary z mnoha vyhlídek, jako je například Dianina rozhledna (1,5 km), Jelení skok (1,2 km) nebo Tři kříže (2 km). Za vidění stojí také sklárna Moser (1,2 km) a muzeum Becherovky (1,3 km). Ani v zimě se v lázních nudit nebudete. Na lyže můžete vyrazit do ski areálů na Božím Daru (27 km), na Klínovci (31 km) nebo v Jáchymově (22 km). Krása Krušných hor se dá objevovat také na mnoha upravovaných běžeckých trasách, kterých vede v okolní krajinou celá řada.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 8 jednolůžkových či 38 dvoulůžkových pokojů. Standardní pokoje jsou vybaveny LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, trezorem, miniledničkou (na požádání může posloužit jako minibar) a vlastní koupelnou se sprchovým koutem a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci vás čeká stravování formou bohatých bufetů. Místní kuchař si zakládá na čerstvých a kvalitních surovinách, což z restaurace dělá oblíbené místo pro turisty i místní obyvatele. K dispozici je i letní terasa.

Kde budete relaxovat?

Co by to bylo za hotel v Karlových Varech bez pestré nabídky léčebných a wellness procedur? V hotelovém balneo centru si dopřejte třeba perličkovou, vířivou či suchou uhličitou koupel, parafango, inhalaci, ultrazvuk, elektroléčbu, oxygenoterapii, parafín na ruce, skotský střik, Kneippovu kúru, anebo jednu z masáží (baňkování, lymfatickou, klasickou, reflexní a další).

Hotel Růže ****

Hotel Růže ****

I.P.Pavlova 1/506 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
NAVATEL a.s. IČ: 28416538


+420 355 324 111

ruze@hotel-ruze.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 290 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
40 m

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera