Parádní pobyt zažijete v Hotelu Aréna ***, který najdete na Valašsku, ale zároveň na pomezí Bílých Karpat, jen kousek od slovenských hranic. Vydejte se na hrad Brumov, do kouzelné vesničky Sidonie a na spoustu dalších krásných míst. V ceně máte skvělé snídaně, chutné večeře a 20% slevu na burger k tomu. Dítě do 5 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Aréna *** najdete v obci Brumov-Bylnice, která spadá pod oblast Valašsko, ale zároveň je na pomezí Bílých Karpat a jen kousek od hranic se Slovenskem. Díky tomu si můžete užít krásu hned několika populárních oblastí, které jsou plné turistických i cyklistických tras.

Na pěší výlet se vydejte ke zřícenině hradu Brumov (2 km) s muzeem, projděte si Naučnou stezku Královec až ke stejnojmenné rozhledně (8,4 km) nebo se vydejte do Valašských Klobouk (6,9 km), na prohlídku místního muzea a v zimě na Mikulášský jarmark. Autem či na kole pak můžete vyrazit do kouzelné vesničky Sidonie (11 km), sklářské osady s přírodní rezervací. Vydat se můžete i na túru na Vršatská bradla (21 km) nebo korzovat po kolonádě do lázeňského města Luhačovice (23 km).

V blízkosti hotelu najdete i celou řadu sportovišť, včetně tenisového kurtu (650 m), fitness centra (280 m), bazénu (220 m), fotbalového hřiště (180 m), bike parku (1,3 km) nebo bowlingu (600 m). V mrazivých měsících je okolí vhodné i na zimní sporty. Zabalte si běžky a vyrazte objevovat nedaleké stopy nebo vezměte brusle a zajděte si na ledovou plochu Zimního stadionu (14 m). A vydat se můžete i rovnou na sjezdovku – nejbližší Lyžařský areál Dubečky leží sotva 5 km od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 18 pokojů, které nabízí dvě až čtyři lůžka. Každý pokoj je pohodlně vybaven a je v něm televize s plochou obrazovkou, WiFi připojení a vlastní koupelna se sprchou a fénem. Většina pokojů má také klimatizaci.

Na čem si pochutnáte?

V moderní restauraci si pochutnáte na pokrmech české i mezinárodní kuchyně. Místní specialitou jsou hamburgery, tak rozhodně vyzkoušejte i jeden z nich. Na voňavou kávu a výtečný dezert si pak zajděte do útulné hotelové kavárny.

Hotel Aréna ***

Hotel Aréna ***

Družba 1223 , Brumov-Bylnice
Česká republika

Provozuje společnost:
Aria Hotels, s.r.o. IČ: 09122214


+420 601 234 503

info@hotelbrumov.cz

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,1 km
Zastávka
50 m
Sjezdovka
15 km
Běžkování
7 km

Tipy na výlet

Bílé Karpaty

Bílé Karpaty Tip na výlet

CHKO Bílé Karpaty se rozkládá na území bývalých okresů Hodonín, Uherské Hradiště a Zlín a na jihu volně přechází v CHKO Biele Karpaty na Slovensku. Pohoří má hodně co nabídnout, hlavně pokud jde o místní flóru. Bílé Karpaty jsou pohoří s vysokou biodiverzitou, rostou tu horské i stepní rostliny, daří se ale i mokřadům. K pokladům oblasti patří zdejší květnaté louky s nezvykle velkým zastoupením orchidejí. Spatřit je můžete při toulkách některou z Národních přírodních rezervací. Spolu s vrcholy Velká Javořina (970 m), Chmeľová (925 m) nebo Velký Lopeník (911 m) tak rozhodně máte při túrách co obdivovat.

Kam se vydat v Bílých Karpatech:

  • Národní přírodní rezervace Čertoryje
  • Naučná stezka Moravské Kopanice – krajem Žítkovských bohyní
  • Salaš Travičná - s muzeem kopaničářských roubených staveb salaše, naučnou stezkou a arboretem
  • Určitě nevynechte ani přírodní koupaliště Lučina, rozhlednu na vrchu Travičná nebo naučnou stezku Okolo Hrozenka.
Více informací
Žítková a žítkovské bohyně
Žítková a žítkovské bohyně
Archeoskanzen Modrá
Archeoskanzen Modrá
Slovácko
Slovácko