Beskydy, Hostýnské vrchy i Moravskou bránu budete mít na dosah z krásného rodinného Hotelu Abácie **** ve Valašském Meziříčí. Zábavu a relax si ale užijete i přímo v hotelu. Čeká vás zde pestrý saunový svět a dvě vířivky, v létě (mimo otevírací dobu wellness) se zase osvěžíte ve venkovním bazénu.

O ubytování

Hotel Abácie & Wellness je komfortní rodinný hotel na okraji Valašského Meziříčí, který nabízí pohostinnost, relaxaci a sportovní vyžití na vysoké úrovni. Díky výborné poloze ubytování nebudete vědět, kam se vydat na výlet dříve. V zimě si tu zase užijete parádní lyžování v krásném prostředí a s perfektními podmínkami.

Spoustu zajímavostí na vás čeká přímo ve Valašském Meziříčí, kterému se přezdívá Valašské Athény. V historickém centru stojí celá řada krásných měšťanských domů a mnoho významných památek. Prohlédnete si tu třeba Žerotínský zámek (900 m) s galerií nebo zámek Kinských (1,7 km), u kterého se rozléhá veliký park. Děti i dospělé potěší naučná stezka Jana Karafiáta, autora slavné knížky Broučci. Ta vede až k přehradě Bystřička (10,7 km), kde se můžete vykoupat nebo se jen slunit na břehu.

Valašské Meziříčí je vstupní branou do Beskyd, a tak budete mít všechna oblíbená místa na dosah. Místní krajina je protkaná hustou sítí turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou na zajímavá místa. Určitě nevynechejte procházku na horu Radhošť (22 km), vyfoťte se s nedalekou sochou Radegasta a dojděte až k nádherným Pustevnám (26 km).

Region nabídne mnoho i milovníkům historie. Po stopách minulosti se vydejte do Skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm (15 km) nebo do malebného města Štramberk (22 km) s proslulou věží zvanou Štramberská Trúba. Za návštěvu stojí zřícenina hradu Starý Jičín (18 km) či hrad Hukvaldy (36 km). Každému nadšenci do historických vozů zase udělá radost návštěva Technického muzea Tatra v Kopřivnici (25 km).

V zimě máte na výběr z celé řady skvělých lyžařských středisek, které vám nabídnou jak jednodušší, tak náročnější sjezdovky. Vydejte se třeba do Ski areálu Bůřov (18 km), vyzkoušejte Lyžařský areál Červený kámen (26 km) nebo navštivte Lyžařské středisko Pustevny (26 km). Ať už se vydáte za lyžovačkou kamkoliv, spolehněte se na kvalitní turistické zázemí a krásné prostředí.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém pokoji s dobovou atmosférou, umocněnou dřevěným nábytkem a kvalitními materiály. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem či vanou a WiFi připojení. Většina pokojů je klimatizovaná.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard disponuje manželskou postelí, televizí a koupelnou se sprchovým koutem, fénem na vlasy a toaletními potřebami.
  • Dvoulůžkový pokoj Komfort může být vybavený manželskou postelí nebo 2 samostatnými jednolůžky. Nechybí v něm televize a koupelna je vybavená sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem na vlasy.
  • Třílůžkový pokoj Komfort má plochu 22 m² a je vybavený manželskou postelí, samostatným jednolůžkem, pohodlným křeslem k posezení a televizí. V koupelně najdete vanu, toaletní potřeby a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Na polopenzi z čerstvých a lokálních surovin si v hotelové restauraci opravdu pochutnáte. Hovězí maso dodává do kuchyně přímo majitel restaurace, ryby jsou z místních sádek a sýry od místních farmářů. Ovoce a zeleninu restaurace nakupuje od malých zemědělců převážně z jižní Moravy.

Kde budete relaxovat?

Po túře do Beskyd nebo Hostýnských vrchů určitě navštivte Wellness Abácie s relaxační hudbou a intimním osvětlením. Čeká vás pestrý saunový svět, 2 vířivky, Kneippův chodník, tepidárium a dokonce léčebná procedura kyslíkem, tzv. oxygenoterapie. K dispozici vám bude také neomezený vstup do fitness centra. Dále tu najdete venkovní bazén, který v otevírací době wellness slouží jako ochlazovací bazének po saunování, v létě (mimo otevírací dobu wellness) jej však můžete využít k osvěžení po celý den.

Něco navíc

Zahrát si tu můžete bowling, anebo se protáhnout při squashi.

Hotel Abácie & Wellness ****

Hotel Abácie & Wellness ****

U Abácie 491/2 , Valašské Meziříčí
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL ABÁCIE s.r.o. IČ: 26857529


+420 571 613 830

recepce@hotel-abacie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Zastávka
40 m
Sjezdovka
18 km
Běžkování
22 km