Zvýhodněný set = 1 ks Roquefort Petit Salé + 1 ks Jasci Trebbiano + 1 ks Jasci Pecorino

Momentálně nedostupné

1 100 Kč

Cena před slevou 1 230 Kč

0 %

Nakupte zboží ještě za 5 000 Kč a získejte DOPRAVU ZDARMA.

Kód:
3326
Objem:
2,25 l
% alkoholu:
13,0 %

CHÂTEAU DE ROQUEFORT – CÔTES DE PROVENCE
Rodinné vinařství Château de Roquefort se nachází ve francouzském Provensálsku, v místě zvaném Roquefort la Bedoule. Současní majitelé, rodina Villeneuve, získala tuto nemovitost a půdu již v roce 1882 od svého předka, vojenského generála a vévody z Gardanne, jenž ji vlastnil od roku 1812. Hlavní činností Château de Roquefort do dnešní doby zůstává vinařství a výroba vína, zatímco v minulosti to bylo i lesnictví a zemědělství.

„Petit Salé“ (trochu slané) je místní název hroznů odrůdy Clairette. Mají totiž na slupkách malé bílé tečky a mírně slanou chuť. Toto bílé víno pochází z francouzského rodinného vinařství v Provensálsku, jehož biodynamická metoda pěstování a výroby vína zaručuje, že zde vznikají zdravé produkty vysoké kvality, v nichž se odráží jejich původ a také energie a vášeň výrobce, Raimonda de Villeneuve Flayosc, vnímavého vinaře a degustátora, jehož rodiče žili svého času ve Vídni i v Praze!

JASCI & MARCHESANI
Rodinné vinařství Jasci & Marchesani je příběhem plným kouzla a vášně, ve kterém se zkušenosti a moudrosti mužů a žen předávají už po generace. Závazek každého osobního doteku je tajemstvím neustálého zlepšování jejich produktů. Dějiny jejich rodiny a vína jsou neodmyslitelně spojeny s vášní pro zemi a společným přáním, aby ovoce rostlo láskou.

Suché bílé víno “Eco Pecorino” nabízí laskavost a eleganci. Je autentické a přírodní, vyznačující se plnou, živou a vyváženou strukturou. Je to víno velkého charakteru z vinice s velmi nízkými výnosy. Vinifikace probíhá při kontrolované teplotě 12°C . Zraje a odpočívá šest měsíců v ocelových tancích a další měsíce potom v láhvi.

Suché bílé víno “Trebbiano” je velmi jemným, autentickým přírodním vínem s velmi přesvědčivým charakterem. Vyznačuje se lehkostí a snadnou pitelností. Vinifikace probíhá při kontrolované teplotě 16°C . Zraje a odpočívá šest měsíců v ocelových tancích a další měsíce potom v láhvi.