TOMAS ESTES, TEQUILA AMBASSADOR
Tequila Ocho (8) jako první na trhu představila koncept „single estate“, jímž demonstruje hloubku a šíři chutí i vůní, které tequile přináší agáve podle toho, na jakém místě roste. Tomas Estes a Carlos Camarena kladou důraz na rozmanitost tím, že vyrábějí tequilu v malých várkách ze sklizní z unikátních rančů s odlišnými mikroklimaty. S ohledem na lokalitu každého ranče je tequila Ocho vyráběna s mimořádnou pozorností a péčí, de facto ručně. Jsou využívány tradiční zděné parní pece k vaření, kónické dřevěné fermentační kádě a měděné destilační kotle k destilaci. Ocho je důkazem toho, že lze u agáve i u tequily pocítit „terroir“ (francouzský pojem užívaný ve vinařské branži, podle něhož hrozny nabývají jedinečných charakteristických rysů v závislosti na přírodních podmínkách v místě, kde rostou).