7. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Drobečková navigace
Po letité spolupráci se školou vaření Laboratorio jsme pro vás vytvořili několik nových kurzů, kde se budete moci potkat se špičkovými kuchaři a našimi ambasadory. Na kurzech vaření se naučíte nejen si připravit dokonale chutnající jídlo, ale svůj gurmánský zážitek obohatit o spojení s perfektně ladícími destiláty či koktejly z nich. V průběhu degustačních večeří se zase budete moci nechat v klidu unášet splynutím chutí pokrmů s napárovanými nápoji, a přitom se od oborníků z gastronomického světa dozvědět vše, co vás zajímá. Stačí si jen vybrat, zda vás spíše láká aktivně se učit v kurzu vaření, či jen nasávat vědomosti během servírované degustační večeře.
Chcete se dozvědět více o rumech Plantation? Nestihli jste Alexandra Gabriela, když byl v říjnu v Praze? Pak byste měli zpozornět. 6. dubna se ve spolupráci s RumRockem uskuteční online degustace, kterou povede sám Alexandre Gabriel. Přijměte pozvání na virtuální setkání, během kterého poznáte rozmanitost portfolia této značky a seznámíte se se s mužem, který za ní stojí.
Objevujete rádi nové chutě, jejich variace i kombinace, a to nejen na poli pokrmů, ale též koktejlů? Chcete se naučit, jak své chuťové pohárky rozmazlit dokonalou souhrou aromat v gastronomickém zážitku, který sami vytvoříte? Nalezení správné chuťové rovnováhy může znít jednoduše, ale často to představuje nejnáročnější část vaření a podávání jídel spolu s nápoji. Nechte se proto inspirovat zkušenými kuchaři, kteří ve spolupráci s našimi ambasadory tu nejtěžší část odvedli. Na některém z kulinářských kurzů ve školách vaření, se kterými spolupracujeme, vás naučí, jak na to.
Na obou stranách Atlantiku proti sobě stojí dvě rozdílné bednářské tradice. V Evropě se jedná o dávné řemeslo, orientující se především na víno, ale také na pivo, destiláty nebo cider, které mělo už v 9. století ve Francii vlastní cech. Rozšířeno bylo především v západní Evropě a dodnes si zachovává svoji řemeslnou povahu. Ve Spojených státech je bednářství modernějším, často industrializovaným oborem, jehož jedno centrum v Kalifornii se sice také orientuje na víno, avšak druhé výrobní centrum je zaměřeno na americké whiskey: bourbon, žitnou a Tennessee whiskey.
7. květen
13. květen
10. červen