7. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Zacapa, to jsou guatemalské rumy z panenského medu cukrové třtiny, které vznikají v destilační koloně a zrají systémem solera v nadmořské výšce 2.300 metrů, pod dohledem nejslavnější master blenderky Loreny Vasquez.
Zacapa El Alma je druhou ze čtyř limitovaných edic z kolekce Heavenly Casks. Jako ostatní zraje systémem solera a jde o blend 6-24letých rumů. El Alma zrála znovu ve vypálených sudech po americké whiskey, které ji dodaly tóny pražených vlašských ořechů.
Dokonalý způsob, jak si vychutnat rum Zacapa El Alma, je v jeho čisté podobě nebo na ledu. Pokud si chcete dopřát ještě o něco větší zážitek, doplňte opečené vlašské ořechy.
Lorena Vasquez doporučuje rum podávat s uzenou šunkou nebo hovězím masem marinovaným v sójové omáčce s nádechem sezamového oleje a medu. Alternativou může být uzený sýr gouda s pomerančovým nebo broskvovým džemem.
Zacapa je výjimečným ultra prémiovým rumem z Guatemaly, který byl po pětinásobném vítězství Zacapa Centenario 23 na International Rum Festival uveden do Síně slávy této prestižní soutěže, a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro kategorii prémiových rumů, kterou pomohl vybudovat. Zacapa reprezentuje jedinečné snoubení mayské kultury, výrobního postupu a mistrovské práce master blenderky Loreny Vásquez.
7. květen
13. květen
10. červen