Zjednodušený proces vyplácení provizí v našem systému

Přinášíme zjednodušený a automatičtější systém vyplácení provizí. Připravili jsme pro vás možnost nahrát faktury přímo do našeho systému!

Adam
26.06.2017
blog picture

Jdeme si vlastní cestou, chceme všem vycházet vstříc a řešit si věci po svém. Právě takové úpravy mechanismu, jako je tato, by byly při užívání jiných platforem poměrně složité a měli bychom svázané ruce. Práce v systému na vyplácení provizí je nyní opět o něco snazší.

Jak sami jistě víte, doteď bylo nutné posílat faktury na náš email. Tento způsob byl poměrně zdlouhavý a v dnešní době nepatřil mezi nejmodernější. Rozhodli jsme se tedy pro změnu, a proto jsme v našem systému, v záložce “Výplaty“, připravili pro vás možnost nahrát fakturu přímo. Vždy po dvacátém dni v měsíci zde naleznete instrukce, na jakou částku máte fakturu vystavit a jak ji do systému nahrát. Faktura se nikde nemůže zatoulat a vy obratem dostanete potvrzení o přijetí. Celý proces fakturace je odteď jednodušší a rychlejší.

Je to nezbytný krok k tomu, abychom v budoucnu mohli provize vyplácet zcela automatizovaně, k čemuž bychom se jinak nemohli rozumně dostat. Pokud máte nějaké otázky, určitě nás neváhejte kontaktovat!

Adam Hájek
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.