Nová kampaň AltClub: vzdělávání v kryptoměnách

Představujeme novou affiliate kampaň AltClub: vzdělávání v kryptoměnách

Michal Majgot
07.11.2018
blog picture
Affiliate kampaň AltClub.com

Představujeme novou affiliate kampaň AltClub.com, vzdělávacích kurzů v oblasti kryptoměn.

AltClub nabízí členství a výukové videokurzy. V rámci členství poskytuje každodenní obsahový servis. Ten obnáší články, rozbory, analýzy, komentáře k vývoji cen kryptoměn, kalendář událostí, které hýbou světem kryptoměn a další.

Výukové kurzy se zaměřují na trading kryptoměn v několika úrovních znalostí zákazníka.

V eHUBu nabízíme:

    \t
  • 12% z ceny Kurzu Master Trader
  • \t
  • 20% z ceny ostatních kurzů a klubu

Ceny jsou bez DPH. Na základě registrace nového uživatele vznikne nulová provize. Až na základě platby nově registrovaného uživatele po dobu 365 dní od registrace vznikne provize v konkrétní výši.

Jak propagovat

Na úvod je třeba říct, že tato kampaň nesmí být propagována přes cashback portály.

Naopak velmi vhodná je propagace obsahovou formou v oblíbených článcích o kryptoměnách. V eHUBu umožňujeme takzvané deep-link odkazování. Můžete si tedy vytvořit provizní odkazy cílené na konkrétní článek v klubu.

Obchodovat s kryptoměnami je velmi populární. K úspěšnému obchodování jsou však třeba znalosti, zkušenosti a informace. Klub nabízí informace o trhu na jednom místě. Kurzy zase potřebné znalosti. Získávání vlastních zkušeností bude díky těmto produktům mnohem méně riskantní.

Nabízet tyto produkty se tak přímo nabízí v článcích magazínu nebo na blogu, kde píšete o jednotlivých kryptoměnách, ICOs, změnách na trhu a podobně.

Téměř každá kryptoslužba, jako je směnárna, platební brána, burza nebo ICO má svůj affiliate program. Některé nabídky jsou užitečné, jiné sporné nebo dokonce nebezpečné. Je třeba si pečlivě vybírat. Nabízet k těmto službám především vzdělávání je pro vaše čtenáře prospěšné.

Využít lze také Facebook propagaci, protože po krátkém zákazu je promování tématu kryptoměn opět povoleno.

Za projektem AltClub stojí ostřílení profesionálové v čele s Danielem Trojanem. Odborníků, kteří se snaží vzdělávat, je na trhu víc. Co jsem si ale za poslední rok všiml, Dan má na rozdíl od jiných dobrou pověst. V minulosti mimo jiné úspěšně prodal slevový server TopSleva a Cashback portál Zuprofit.

Podrobnosti najdete v detailu kampaně a přímo v administraci eHUB.

Michal Majgot
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.