Nová vychytávka: automatizovaný export slevových kuponů a akcí

Práce se slevovými kupony a krátkodobými akcemi inzerentů nemůže být v rámci affiliate sítě jednodušší. Vše pro vás řadíme do přehledného výpisu, který si můžete automatizovaně stahovat přes XML/JSON včetně vlastních affil odkazů!

Ondřej
07.03.2017
blog picture

V únoru jsme rozšířili naše uživatelské prostředí pro Publishery o novou funkci. Chtěli jsme maximálně možně zautomatizovat práci se slevovými kupony a krátkodobými slevovými akcemi našich inzerentů. Po přihlášení do našeho systému tak naleznete na záložce Reklamní prvky nový přehled Slevové kupony.

Tento výpis přehledně ukazuje všechny slevové kupony a akce od inzerentů v rámci naší sítě, které tam zatím zadáveme my jako administrátoři sítě, ale v krátkém časovém horizontu si to budou moct obhospodařovat i sami inzerenti. Tyto nabídky lze filtrovat jednak dle platnosti, na akutální a neauktální (minulé i budoucí). Dále dle typu - zatím rozlišujeme klasické slevové kupony (s kódem) a akce (typicky krátkodobé slevové akce na uričtou kategorii sortimentu). Občas je zbytečně pracné a až nereálné tyto nabídky aktualizovat na webech každý týden. Pokud je k nabídce přiřazena konkrétní landing URL, vygenerovaný affiliate odkaz již směřuje přímo na ní.

Teď to nejlepší. Po kliknutí na Export do JSON v pravém horním rohu se vám otevře vaše vlastní verze automativaného exportu, který obsahuje všechny tyto informace. Univerzální odkaz na tento export naleznete zde: https://api.ehub.cz/v3/public/vouchers?pretty=true
Pozor obsahuje data jen z veřejných programů (bez schvalování).

Příklad jak vypsat všechny (max 100 lze změnit) akce a kupóny, ke kterým je publisher přihlášen. https://api.ehub.cz/v3/publishers/AID/vouchers?isValid=true&page=1&perPage=100&sort=id&apiKey=XYZ
Kdy za řetězec AID dosaďte vaše partnerské ID (PUBLISHER ID) a za XYZ pak API Key. API Key najde v administraci nebo si jej vygeneruje - v menu vyberte záložku API připadně zde https://pm.ehub.cz/api/.

Dokumentace je k dispozici na následujícím odkazu: http://docs.ehub.apiary.io/

Ale když si tento export vygenerujete přímo z vašeho uživatelského účtu, bude obsahovat rovnou i vaše unikátní affiliate odkazy. Stačí si data naimportovat s požadovaným filtrem a nemusíte pro to dělat nic víc. My budeme s inzerenty data aktualizovat za vás!

Ondřej Hájek
Founder

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.