Přehled zajímavých článků za leden 2020

Přehled nejzajímavějších článků z oblasti on-line a affiliate na které jsme v lednu narazili. Budeme rádi, pokud vám pomůžeme rozšířit vaše obzory a třeba trošku pomůžeme v rozvoji váš a vašeho businessu.

Jan Ptáček
11.02.2020
blog picture

Vážení partneři,
Přináším vám další přehled článku ze světa affiliate, SEO a obecně on-line marketingu.

ČLÁNKY Z ČESKO – SLOVENSKA

Doporučení zdrojů a setkání v digitálním marketingu v roce 2020

https://blog.faborsky.cz/doporuceni-zdroju-a-setkani-v-digitalnim-marketingu-v-roce-2020/

Rok 2020 se nám krásně rozjíždí. Plánujete i v tomto roce navštívit nějakou off-line akci a dozvědět se tak nejnovější informace a potkat staré známé? Pak vám určitě bude nápomocen článek od Jindry Fáborského z Marketing Mineru o chystaných akcích na tento rok. Věřím, že si vyberete.

Awin report 2020 - nejzajímavější novinky ze světa e-commerce

https://ehub.cz/blog/post/awin-report-2020-nejzajimavejsi-novinky-ze-sveta-e-commerce

Affiliate síť Awin právě vydala svou pravidelnou výroční zprávu. S kolegy v eHUBu jsme pro Vás připravili stručný přehled toho nejdůležitějšího z tohoto reportu.

Dělejte SEO ještě efektivněji s rozšířením pro Chrome od ContentKingu

https://www.contentking.cz/blog/rozsireni-pro-chrome

Tipy na práci s rozšířením do Chrome od ContentKingu, abyste dělali SEO ještě efektivněji si můžete přečíst v článku od Veroniky Martošové z ContentKingu. Doporučují 2 z 5 SEO konzultantů.

Contentking nástroj

Studie: Třetina českých e-shopů má bezpečnostní problémy!

https://www.reshoper.cz/datablog/studie-tretina-ceskych-e-shopu-ma-bezpecnostni-problemy/

Velice obsáhlý, ale důležitý článek o bezpečnosti webu od Vládi Smitka z Lynt service vyšel na stránkách Reshoper. Je primárně určen pro eshopaře, ale informace z článku využijete i u vašich webů.

Co si pohlídat při přechodu na HTTPS?

https://jakdelatseo.cz/checklist-pro-prechod-z-http-na-https/

S bezpečností souvisí i přechod na https. Pokud své weby ještě nemáte na https, měli byste už opravdu co nejdříve začít. Nebo s vámi bude amen. :) Co všechno si pohlídat při přechodu z http na https sepsal SEO konzultant Jaroslav Hlavinka ve svém článku. Je toho opravdu hodně. Nicméně vše rozdělil do tří kategorií musíte, měli byste a zvažte. Takže je na vás, co zvážíte a co opravdu uděláte.

Google přidal do nové Search Console nástroj na odstranění výsledků

https://404m.com/2020/02/02/google-pridal-do-search-console-nastroj-na-odstraneni-vysledku/

Pokud jste vypustili do světa obsah, který jste z nějakého důvodu nechtěli, můžete nově využít v Search Consoli nástroj na odstranění url z výsledků vyhledávání. Naleznete ho v levém menu v části index.

SEO zraz 2020 z pohľadu Visibility: Veľké zhrnutie

https://visibility.sk/blog/seo-zraz-z-pohladu-visibility/

Přehledné a obsáhlé shrnutí ze slovenského SEOzrazu, který se konal 10. února v Bratislavě si přečtěte na blogu agentury Visibility. Určitě narazíte na tipy, které se vám budou hodit.

SEOzraz Bratislava 2020

WPA SEO Auto Linker – inteligentní plugin pro automatické prolinkování na WordPressu

https://linki.cz/wpa-seo-auto-linker-plugin-wordpress/

Na šikovný plugin pro automatické prolinkování na Wordpressu upozornil Zdeněk Dvořák alias Linki.

Trendy v PPC pro rok 2020

Trendy v PPC pro rok 2020

Pokud při své propagaci používáte PPC reklamu třeba vás budou zajímat trendy v PPC pro rok 2020, který vyšel na stránkách agentury eVision.

ČLÁNKY ZE ZAHRANIČÍ

The Hottest Affiliate Marketing Trends of 2019

https://stmforum.com/whats-working-2019/

Nejlepší světové fórum o affiliate marketingu STM právě vydalo svůj pravidelný report What's working in Affiliate Marketing 2019. V reportu najdete pohled na affiliate marketing z řad největších affiliate publisherů, ecommerce specialistů a affiliate sítí.

STM Report 2019

How to Scale Organic Traffic (Without Writing a Million Blog Posts)

https://cxl.com/blog/scale-organic-traffic/

Dlouhý, ale výživný článek o tom, jak škálovat organickou návštěvnost, aniž byste museli psát milión článků sepsal SEO konzultant Kevin Indig. Myslím, že to pro vás bude zajímavé čtení s mnoha radami, které využijete.

User Experience

https://www.nickkolenda.com/user-experience/

Opravdu obsáhlý článek o UX s mnoha obrázky, takže vlastně ani moc nemusíte umět anglicky. Pokud chcete vylepšit své webové prezentace a udělat je jednodušší pro své uživatele, kteří se vám poté odmění vyšší konverzností, tak si prostudujte článek s příznačným nadpisem User Experience. Navíc si celý článek můžete jednoduše stáhnout do pdf a po vytištění třeba připíchnout na nástěnku, abyste ho měli neustále na očích při tvorbě webů.

How to Build an Email List Fast and for Free — My Secrets to Reaching 270k+ Subscribers

https://youtu.be/Ec9nqdwIjQI

Jak z reportu „What's working in Affiliate Marketing 2019“ z STM fóra plyne, největší návrat aktuálně zažívá email marketing. V tomto krátkém videu se Neil Patel podělil s tipy, jak si vybudovat emailovou databázi. Tu pak můžete využít pro svůj email marketing.

Classic blue

What Is the Pantone Color of the Year and Why Is It Important?

https://visme.co/blog/pantone-color-of-the-year/

Víte jaká je barva roku 2020? Ne? Tak si poznamenejte tyto čísla 19-4052. A proč je to důležité a jak tuto informaci můžete využít ve vašem businessu, to se dozvíte v tomto článku.

Individuální školení online marketingu v Brně

Pozvánka na pravidelná školení online marketingu pro všechny začínající e-shopisty a podnikatele. Víme, že pojem online marketing je hodně rozšířený, ne však každý si dovede v ucelené formě představit, co vše obnáší vytvoření marketingové strategie nebo správné nastavení a vytvoření kontrolních mechanismů.

Více o školení online marketingu.
Jan Ptáček
Affiliate manager

Další články

blog picture
03.04.2024 Rubrika
Affiliate není jen o e-commerce! Jaké další segmenty skvěle fungují?
Rozhodli jsme se vám přiblížit téma, které bychom mohli stručně nazvat jako „affil mimo ecommerce“. O co jde, jací partneři toto propagují a kdy dává smysl affil využít? Přečtěte si v našem článku.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Reálná zkušenost CSS partnera v affiliate síti
Po úvodním teoretickém článku k CSS jsme ve spolupráci s Kristýnou Gröbnerovou ze Srovname.cz připravili case study zaměřenou na CSS v affiliate z pohledu partnera. Jak hodnotí spolupráci a jaké byly výsledky? Přečtěte si.
blog picture
02.04.2024 Rubrika
Jak se daří nám a Partnerům – aneb pár čísel za březen
Přehled dat za březen 2024. Zajímá vás jaká je nejvyšší provize, affiliate programy s největším růstem nebo kolik si vydělali nejlepší partneři?

Chcete něco podobného?

Zaregistrujte se.